o bimere çok yazdım işkura düşüyo yazdıkların dikkate bile alınmıyor
o bimere çok yazdım işkura düşüyo yazdıkların dikkate bile alınmıyor
o zaman beklemekten başka care yok
ne yazıkki öyle...sonu iyi olsa ben bir yılda beklerim..ama güven kalmıyo devlete engelli hakları çok yeniyo
birde imam hatiplilere öncelik verirlerse işimiz yaş hani adalet vardı adalet yok maalesef imam hatipliler memur olsun düz liseliler memur olmasın imam hatipliler üniversitede okusun düzler okumasın böyle anlayış var maalesef herkese aynı anda memurluk verilse imam hatipliler düzler meslekler rahat memur olacak ama maalesef insan kayırılıyor.alıştık artık düşündümde sizlerde haklısınız ama maalesef baştakiler adam kayırıyorlar.birde partili değilsen işin zor yani torpille eleman alırlar diğerleri ne olursa olsun böyle şey olmaz
herkes memur olsun isterim
özer bey son derece doğru konuşmuşun tebrikler...
evet öyle memur olalım diye akpye chpye üye oluyorlar diğerleri ne halt yersen ye demeye çalışıyorlar haram zıkkım olsun torpillilere hakkım
ackurt19;
hocam sen araştırmayı bilmiyosun
2014-2023 Ulusal İstihdam Stratejisi yaz nereler haber vermiş görürsün.. sen sadece engelli memur ataması die yaparsan öyle bi habreri zor görürsün zaten
Atama sayisi şu an 5000 bin ile 6000 bin sayisina ulaşmistir.memurlar.nette yazıyor
Dayanamadım artık
ey kaygılı arkadaşlarım. Açıkca söylenmiş.2015'e kadar 51 bin küsür açık kapatılacak.2023 ten kasıt ülkedeki genel işsizlik sorunu. Ve tabiki 2013 ten bu yana yapıulan alımlar dahil mi bilmiyorum.lakin mevcut açıktan söz etmiş.evet yazılana inanacaksak eğer,2015 e kadar 50 bin alım yapılacak denmiş. Sözlerin de durup durmayacaklarını da göreceğiz. Ne olur insanların umutlarını dalga hususuna çevirmeyelim. Resmi olmayan duyumlar da en geç haziran sonu klavuzların yayınlanacağı.az sabır arkadaşlar. Yoktan yere iç karartmayalım.teşekkürler.
inşallah
tnstcn;
2012 ve 2013 de yapılan alımlar bu rakama dahil yani alım 18,000 ila 19,000 kişi cıvarında olur
işte onu anlatmaya çalışıyorum.22 bin açık kontenjanın tamamı ile demiş.22 bin kamu kontenjanı 2013 itibari ile.