Cenk19 un yazisina gore malul emekliligi iptal edip kamuya atana bilirim YAnlismiyim .......ben emeklilik felan istemiyorum zaten verdigi maas 450tl salik giderlerime yetmiyo ..bide alnim terlesin karnim doysun onu istiyorum.
Cenk19 un yazisina gore malul emekliligi iptal edip kamuya atana bilirim YAnlismiyim .......ben emeklilik felan istemiyorum zaten verdigi maas 450tl salik giderlerime yetmiyo ..bide alnim terlesin karnim doysun onu istiyorum.
onlwolf;
kardeşim malulen emeklilik ayr tutuluyor.sebebide şu.çalışamaz diye rapor verildiği için işe girişi yasaklamışlar.engelli olan yani engeli 60 altında olanlarda çalışabilir olarak sınıflandırmışlar.
bu forumda şunu anlayamadım gitti.bir istememezlik ve bencillik görüyorum yazan bazı arkadaşlarda.devlet sınav yapıyor ve herkese sorduğu sorular var.engel sınıfalarına görede farklı soru ve zaman aralığı var.herkes aynı şartlarda soruları cevaplıyor.kimse kimsenin verdiği cevapları silmiyor yada yazmasını engellemiyor.sonuçta verdiğin cevaba göre puan veriliyor.burda kul hakkının nerede olduğunu anlamadım gitti.sen 60 puan aldıysan diğer bir arkadaş 80 yada 90 puan aldıysa senin hakkınımı yemiş oluyor.ayrıca emekli arkadaşlar genç arkadaşlardan daha dezavantajlı.çünkü okuldan çıkışları çok daha bir eski zaman diliminde.sınavın amacı nedir.bilgi sorgulaması değilmi.kızmak yerine çalışmak daha akıllıca olurdu bence.