mustafakk55;
atanamazsın kulavuzu dikkatli oku tercih itibarının son gününe kadar mezun olmak diyor
mustafakk55;
atanamazsın kulavuzu dikkatli oku tercih itibarının son gününe kadar mezun olmak diyor
Arkadaşlar ben 86 puan aldım 1812.ym.. ortaöğretim düzeyinden girdim ve şuan lise son sınıfta okuyorum haziranın 14 ünde fln mezun olup diploma alacağım sizce benim atanmamda sıkıntı olur mu ? bu sene mezun oluyorum yani
Atandıgın zaman kuruma diplomayı ver yeterki sorun olmaz.
Tercihlerin Yapılmasi İçin Genel Bilgiler Adaylar tercihlerini, sınava girdikleri öğrenim düzeyindeki kadro ve/veya sözleşmeli pozisyonlar arasından yapmak zorundadırlar. Sınava girilen öğrenim düzeyinden mezun olamama veya sınavdan sonra daha üst bir öğrenim düzeyinden mezun olma gibi nedenler, adaya, sınava girdiğinden farklı bir düzeyde tercih yapma hakkı tanımaz. Tercihlerin geçerli olabilmesi için tercih süresinin son günü itibariyle sınava girilen öğrenim düzeyinden mezun olunması zorunludur. Tercih işlemlerinin son günü tarihi itibariyle mezun durumda bulunmayan adayların, yerleştirilmeleri yapılmış olsa bile atamaları yapılmaz.
mezun olucagın kesin emin ol bence eger tercih yapıp mezun olmamışsan hem atanamazsın hemde 2 yıllık atama süresince tercihte yapamazsın sınavın boşa gider durumuna bak olmadı 2 tercihleri bekle
Arkadaşlar 99 puan aldın 253 sıradayım atanırmıyım.?
kardeşim sen kesin kes atanırsın hemde güle oynaya ama 99 puan alıpta böyle sorman çok ilğinç
bence 2. alımları bekle ilk alımlarda yerleşemezsin zaten takma kafaya umarım o zamana kadar mezun olursun önünde 14-15 ay var
Gardaşım nereden biliyorsunuz Allah aşkına ermişmisiniz.?Bu saflarda soruyor şu kadar puan aldım atanırmıyım.Alemsiniz yani...
99 la atanman çok zor 2016 yı bekle 200 almalısın
insanın hayattaki tek umudu bu olunca böyle aceleci oluyor ben önlisanstan düşük puan almama rağmen hatta hiç atanamayacağımı bilmeme rağmen yinede merak ediyorum
mesafe4272;
katılıyorum sana en iyisi sen 200 ü bekle)atanırsın belki
Merhaba arkadaşlar. Lise son siniftayim haziranda mezun olacağım. Ortaöğretim düzeyinde Ekpss ye girdim ve puanım 87. Sizlere sormak istedigim şey şu. Tercih olaylari nasil oluyor tercih yapmam icin ne yapmam lazim tarihler nelerdir bu konularda bilgi verirseniz sevinirim. Cesitli sitelerde araştırma yaptım fakat ele alınır bir sonuca ulasamadim. Bilgilendirirseniz sevinirim. Tesekkurler. Elif.