Basit , adam elemek için ideal sizcede iyi fikir değilmi
ben bu sertifika olayını çok saçma buluyorum hem lisede hem önlisansta dersini gördüm onu geçtim 15 senedir bilgisayar kullanırım her çeşit yazılım kullanmışlığım var. bu sertifikaları isteme amaçları ne ? yazılım mı yazacağız altı üstü 3 program kullanacağız hepimiz şu siteye girebiliyorsak o yazılımları çözmemiz 10 günü geçmez bana çok saçma geliyor bu olay
Basit , adam elemek için ideal sizcede iyi fikir değilmi
işin ilginci adam 10 yıl önce alsada geçerli oluyo. şimdiki ofis programlarıyla uzaktan yakından ilgisi yokken. ama işte şart koşulunca yapacak bişey kalmıyor.
Heiken;
tercih klavuzunda dersını gorduysen sertıfıkaya gerek yok diyor ..ben de bunu onceden gıren arkadasların fıkırlerıne acarak net bir bılgıye ulasmaya calısıyorum ...
OSYM KLAVUZ MADDE 5..
5)
Örgün eğitim yoluyla zorunlu/ortak/seçmeli bilgisayar, sekreterlik, sıhhi tesisatçılık veya aşçılık dersini alan ve bu hususu resmi olarak belgeleyen adaylar, “M.E.B.’dan Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikasına Sahip Olmak”, “M.E.B.’dan Onaylı Sekreterlik Sertifik ası Sahibi Olmak” veya “M.E.B.’dan Onaylı Sıhhi Tesisatçılık Sertifikası Sahibi Olmak” veya “M.E.B.’dan Onaylı Aşçılık Sertifikası Sahibi Olmak” niteliğine sahip olarak değerlendirilecektir.
irfanyaman;
irfan bey bu klavuz nerde yazıyor?
bilgisayar işletmenligi hatay felan tahminen kacla kapatır bilen var mı
ben halk eğitim merkezinden geçen yaz meb onaylı bilgisayar işletmenliği-operatör sertifikası aldım. Bu konuda tecrübeli olan bir yakınım önermişti almamı. açıkçası hiç olmamasından iyidir.
bu haberde de cok net acıklamıs
Okulda Görülen Bilgisayar Dersi Sertifika Yerine Geçer mi? ( 6225 kpss kodu, bilgisayar dersi sertifika )