twitterden da baskı yapalım arkadaslar ..
DPB Şubat 2014 İstatistiklerine göre kamuda 25 bin boş engelli kadrosu bulunmakta:
Engelli Personel Ve Ömss İstatistikleri
Bugün açıklanan 3 bin engelli kadrosu şaka bile değil. Bu şekilde ayrılan kadrolarla boş kadrolar 10 yılda bile dolmaz. Açıklanan bu 3 bin kadro kamoyu araştırması niteliğinde olup gelecek tepkilere göre davranacaklardır. Nitekim 2012 de gördük bunu. Tüm engellileri ve yakınlarını bu konu hakkında destek vermeye davet ediyoruz...
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, DPB, BİMER'e kadroların artırılması konusunda şikayetlerimizi iletelim, tepkimizi dile getirelim...
DPB: İletişim, @Kumbuzmali
Bakan-Bakanlık Twitter: @ailebakanligi, @Aysenurislam, @csgbfarukcelik
BİMER: http://www.bimer.gov.tr/Forms/pgMain.aspx
twitterden da baskı yapalım arkadaslar ..
destek...
Bimer ' e mi yazsak acaba geri dönüş yapıyorlar mı.?
Arkadaşlar bildiğiniz gibi Devlet Personel Başkanı Mehmet Ali Kumbuzoğlu temmuzda 3 bin engelli istihdam edilecektir diye açıklama yapmıştır. Çeşitli haber sitelerinde mevcut Temmuz'da 3 bin engelli alınacak - Memurlar.Net
Biz ekpss ye girenler olarak açıklanan bu sayıyı yetersiz bulmaktayız.Bu sayıyı arttırmak ve sesimizi duyurmak için Başbakanlık İletişim Merkezine(BİMER) gerekçelerimizi söyleyerek başvurmalıyız.
BİMER'e ulaşmak için BİMER Başvuru yap kısmından eposta adresinizi yazıyorsunuz. epostanıza gelen linke tıklayarak işleme başlıyorsunuz gerekli bilgileri doldurduktan sonra isteğinizi yazıyorsunuz tabi istek olarak açılan ekrandan belirttikten sonra..
işleminiz bittikten sonra başvuru tarihi ve başvuru sayısının verildiği pencere açılacak ordan bunları kopyalayalım ve buraya yapıştıralım ki etkinliğimizin ne durumda olduğunu görelim.
ben an itibariyle başvurdum
Başvuru Tarihi : 07.05.2014 Başvuru Sayısı : 340425
başvurduk 2.............
nasıl vuruluyor çözemedim siteyi ben.
Başvuruldu.
Başvuru yap dedim başvurunuz alınmıştır dedi pek birşey anlamadım acaba mail yada telefondan geri dönüş filan mı yapıyorlar nedir prosedür.
07.05.2014 - 340589 sorgulama numaram..Başvurdum...Ösym ye de yazalım.Sonuçları bir an evvel açıklamaları için..
+1 hadi arkadaşlar tam destek...
+1 ben de yazdım
28 nisanda bimere bu konuyu yazmıştım
Gönderildi.
Başvuru Tarihi : 07.05.2014 Başvuru Sayısı : 340853