lisanstan mı girdiniz?
lisanstan mı girdiniz?
evet genel görme işitme lisans olarak
zaten saçmalık ta orda. 60 soru 60 dk demek oldu bittiye getirmek demek. en az 80dk olmalıydı. matematiğe son 20 dk baktım.
60 soruya 60 dakkamı :S terbiyesizlik bu... adınıza üzüldüm...
ben de lisans'tan girdim ... şimdi netlerimi bilmiyorum çoğu kişi şu kadar netim var diyor nereden öğreniyorlar bir bilginiz var mı? 60 dakika yetersizdi bence Türkçe'de paragraf soruları o kadar uzundu ki sırf Türkçe yarım saatimi aldı diyebilirim...
mantıktaki matematiksel olarak öğreniyorlar... doğru olduğundan eminsen sende dersin şu kadar netim var değil isen bir hafta bir hafta sonra cevaplar yüklencek...
ceylan hanım forumlardan bilgi paylaşımı yapıyorlar yada tahmin ediyorlardır tüm soruları ve cevapları aklında tutmak mümkün değil
sedatgedik;
teşekkür ederim...
bizde konu açalım aklındaki lisans sorularını yazsın herkes ve cevapları![]()
TURBEY;
anladım ... bende merak ediyorum nereden öğreniyorlar diye ilk kez girdim sınava pek bir bilgim yok...
Tarık bey yayınlamak yasak çoğu arkadaşlar yayınladıkları soru ve cevapları sildiler...sadece Türkçe nasıl geçti tarih nasıl geçti diye sorabiliriz![]()
googlden baktım soruları (memurlar.xxx) paylaşmışlar forumda yasak olduğunu bilmiyordum soruları noktası virgülüne yayımlamayacağız sonuçta belkide aklımızda kalan tek bir kelimeyle mesela şu sorunun cevabı neydi gibi beyin fırtınası
yasaksa uyalım![]()
ben lise mezunu idim ortapedik 60 dak idi doğrumu?