kodu elle yazıyosun aynen.
kodu elle yazıyosun aynen.
turkcede taht sarsılıyorun cevabı neydi
e şıkkı diye hatırladım ama
Birbirine yakın şıklar vardı o soruda bende c diye hatırlıyorum sanki..
Matematik sorularindan Kucuktur siralamasi yanlis idi sanirim...Dikkatinizi cekti mi? a<b<c şıkkı yoktu...
Dediğimiz soru a sikki olmasi lazim a>b>c çünkü paylari esitleyince a=4/6. b=4/7 c=4/9 oluyordu küçükten büyüğe siralayiniz dediği için sizin dediginiz yoktu sanirim
arkadaşlar ben mi yanlış biliyorum kamu başdenetçisi tbmm'ye bağlı değil mi
birde kuvay-ı milliye ile ilgili bir soru vardı onda komutanlığından bahsetmiyor mu yoksa ben mi soruyu yanlış okudum komutan olarak ali fuat cebesoy atanıp kuvay-ı milliyeyi birleştirme sivas kongresinde değil mi
Bana da sorular biraz zor geldi hatırlayamadıklarımı boş bıraktım riske girmedim, öncekine göre biraz zorlamışlar sanki, ve çeldirici sorular vardı, bir de bizim sınıfta yaşlı bir teyze vardı ya, sınavda kaç soru var gibisinden sorular sordu ona moralim bozuldu biraz, tamam belki ihtiyacı var, ama arkadaş Allah bilir onun emekliliğine belki bir iki yıl kalmıştır benim daha yıllar var, Allah günah yazmasın ama hakketten kızdım yaniSonuçlar tahmini bir ay içinde açıklanır bence öncekinde sanki öyle olmuştu ben öyle hatırlıyorum, inşallah herkesin hakkında ne hayırlıysa o olsun..
yayıncılığın varlığını tehliye sokuyor diye yanıtladım ben![]()
Bende öyle yanıtladım aytenpeki bir de sinema diliyle ilgili bir soru vardı ona ne yaptınız, ben kurgu çok iyi olabilir gibi bir şık vardı onu yaptım
![]()
Genel yetenek e cok zor demem ama genel kultur zor seviyesindeydi buyukten kucuk siralamasi vardi iyi hatırlıyorum sikki tam gormemis olabilirsin kamu bas denetciside tbmm baskanligina bagli turkce sorusuda
önlisans gerçekten zordu 300 tane güncel çalıştım bir tanesi çıtkı yok böyle bir şey
Arkadaşlar kuvay-ı millilye ile ilgili bir soru vardı önlisansta onu hatırlayan var mı ve cevap olarak ne yazdınız....
Kuvayi milliyeyi hatirlamiyrm ama misaki olmasin o¿