karsıyaka alaybeyde cocuk esırgeme var orası aıle polıtıkalara baglıdır ordan yapcan
Kınık, Dikili, Bergama, Aliağa, Foça,Menemen, Çiğli, Karşıyaka, Bayraklı, Bornova ve Kemalpaşa ilçelerinden başvuru yapacak engelli bireylerin
Karşıyaka Sevgi Evleri Çocuk Yuvası Bahçesinde bulunan Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinde ön kabul ve taahhüt beyanı alacaksınız sonra bankaya 25 tl yatırıp
ösym şifreniz varsa kendiniz kayıt yaparsınız yoksa okulda yaptırırsınız
umarım yardımcı olmuşumdur.İyi akşamlar
karsıyaka alaybeyde cocuk esırgeme var orası aıle polıtıkalara baglıdır ordan yapcan
rıxa ederım duygu arkads
şemi aıle soyalı ara söylerler kuzeyı hıc bılmıyom
Duygu Akın ve Ahuse arkadaşlarım çok teşekkürler degerli cevaplarınız için![]()
duygu3589;
2012 de hıc gırmedım 25 tl yatırdım ama osym sıfremde engel durumum gorunmuo sanırım onlar eklıo ben kendım yapamıom cunku degısıklık yapma hakkkına sahıp oldugumu gosdermıo karsıyakadan sonra yapılcak mı kendımız ayarlayabılcekmıyız
bornovalılar için karsıayaka gıtmek cok sacma yaw izban gıdıyomu buraya?
izban gidiyor
alaybeymı karşıyaka duragımı sandalyeyle gıdıcem ona gore?
başvuru formunu nereden cıkartırcaz?
aloooo yokmu bılen.
direk basmadnedelki il müdürlüğünden olmuyormu
k.yaka sevgi evleri çocuk yuvası izban k.yaka durağında in 150 metre ilerde. ben bugün yaptırdım
orada başvuru formu falan hepsi var
musty35;
otobüsle gidebilirsiniz yalnız otbüsden sonra baya mesafe var metroyla gelin daha yakın yürüme mesafesi daha az metroyla...
ben bu gün gittim karşıyaka alaybeye ilk okul mezunları için kura henüz başlamadı dediler başlayınca haberleşelim arkadaşlar banada haber verin lütfen...