bi sorun olmaz
bi sorun olmaz
Selçuk arkadaşım benim o alan boş ve yeni rapor çıkarmak için sordum bana dedikleri şey aynen şu hastaneden dedikleri. Atandığınız kurum bizimle iletişime geçer bizden yeterli bilgiyi alamazsa sizden rapor ister o zaman tekrardan rapor çıkartmanız gerekir ve raporunuz da 2012 tarihli ve yeni yasaya göre hazırlanmış olduğundan büyük ihtimal yeni rapor istemezler dedi.
Ayrıca benim fiziksel hiçbir hastalığım yok sadece belimde platin var dışarıdan bakınca engelli olduğumu anlayan yok zatenumarım istemezler yoksa daha çok uğraşcaz
bu başvuru süreci için ekpss ye
arkadaşlar yerleştirme de veya sınava başvuru da raporumuzun süreli veya sürekli olması bi şey değiştiriyor mu.mesela seneye 1 yıllık rapor alsam yerleştirmede sıkıntı olur mu.
beni raporum yüzde 87 ağır hasta olarak geçiyor çalışa bilir raporu alacağım bu raporu ne zaman almam gerekir yardımcı olursanız çok sevinirim
Haziran 2015 aldigim raporda %45 surekli ve istihdam kismi evet yaziyor ama calisamayacagi isler olan kisim bos sormak istedigim ekpss girip insaAllah kazandigimda atama esnasinda sorun olurmu yani tekrar yeni rapor isterlermi
@insaatci
Yine yeniden bir rapor almana gerek yok, mevcut raporunla sınava girebilirsin,bahsettiğin alanda seni kısıtlayıcı bir durum olsaydı,örneğin 'Araç kullanamaz' Şoför olarak atanamazdın gibi..
Benim raporum dada calistirilamayacagi işler kismi bos ama bnmkinde istihdam diye bisyde yazmiyo bn ekpssye basvurabilrmiyim lutfen yardim![]()
Sayın yönetici EKPSS hemen hemen bütün gurubun beklediği bir şey.Ben uzun zamandan beridir vakit buldukça araştırmaya çalışıyorum fakat daha önceki yıllara ait soruları bulamadım.Sizden ricam tabi mümkün ise sınava yönelik bir TAG oluştursanız ve 5-6 ay sonraki sınava el birliği ile çalışmaya başlasak,nasıl olur?
merhaba ekpss ye girmek için engelli raporu yeterli mi başka hangi belgeler almamız gerekiyor acaba?
Daha önce sınava girmek için aldığım raporda "Engelli kimliği için değerlendirmeye uygundur" yazıyor. %56 oranlı raporum var. Ancak raporda "Çalıştırılamayacağı Alanlar" ve "İstihdam" hakkında bir ibare yok. Sınava başvuru için yeni rapor almam gerekiyor mu? Yoksa sınava bu raporla girebilirim ancak işe girmem için yeni rapor mu almam gerekiyor?
bu rapor ile sınava girebilirsin (bende sorun çıkmamıştı.) Ancak bazı kurumlar atama sonrası güncel tarihli bir rapor isteyebilir.
Çok teşekkür ederim @selda* hanım. Umarım bende de sorun çıkmaz. İşe yeni girmem nedeniyle izin hakkım yok, bu yüzden yeni rapor için çok uğraşmam gerekecekti.