Ardakadaşlar benim 2015 ocak'da aldığım % 45 lik raporum var 2016 da allah izin verirse ekpps ye girmeyi düşünüyorum.Ekpps ye girerken bidaha raporu yenilemem gerekecek mi..?
Beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Ardakadaşlar benim 2015 ocak'da aldığım % 45 lik raporum var 2016 da allah izin verirse ekpps ye girmeyi düşünüyorum.Ekpps ye girerken bidaha raporu yenilemem gerekecek mi..?
Beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Merhaba arkadaslar benim raporum yok fakat almak istiyorum bu raporu alirsam sadece bu kontenjanlardanmi yararlanmak zorundayim birde raporu almam nekdr surer
S.a arkadaslar isitme engelim var . iki kulakta asagi yukari %70 kayip var isitme Merkezlerindeki testten cikan sonuc ile . simdi diyecegim ben bu sinava girmek icin heyet raporu mu alacagim almak istedigimde bu durumda verirler mi ve olursa hangi gruptan girerim yani grup isi nasil oluyor .. Yardimci olursaniz simdiden tesekkurler.
@anzelenb
Evet engelli raporu şart . %40 veya üzeri lazım veriler mi bilemem işitme engelliler hakkında pek bilgim yok. Ama raporu alırsan 2016 da işitme engelliler kısmından sınava girersin.
Tesekkur ederim sagolun
benim oranım %20 ve giremiyorm rahatsızlğım sereblal palsi sizce adaletmi bu?
Size bişey soracağım. Ama nasıl 😅 ben sanırım hamileyim tercih yapmamda engel olurmu bu durum.
@Zehrazehra
Ins sorunsuz doğar çocuğun.. Tercih yapma nda sorun olmaz .
Alımları tercih ettiğimiz kurumlarmı yapıyor yoksa devletmi ? Tercih edilen kurumların atamalarda bir etkisi var mı ?
@cheer82
Hayır yok. Dpb elindeki kadrolari osym ye veriyor Atama yi sıralamaya göre osym yapıyor ondan sonra kurumla muhattap oluyorsunuz.
@karargahx
Teşekkür ederim. Peki tercih sıralaması önemlimi ? mesela daha düşük puanda olan birinin 1.sırasındaki yeri daha yüksek puanlının 5. sırada tercihi etkilermi ?
Siralama şu şekilde oluyor mesela 800. Sıradaki adamın 30 tercihi gözden geçiriliyor 30. Tercihi bile çıksa o adam atanir ondan sonra 799. Ya geliyor onunda 30 tercihi kontrol ediliyor hangisi çıkarsa ona gidiyor bu şekilde işliyor.
@karargahx
Teşekkür ederim. Şu durumda bizim işimiz oldukça zor.