arkadaşlar, beni raporumda engel durumu "sınıflandırılamayan" diyor.Nasıl doldurcağım
arkadaşlar, beni raporumda engel durumu "sınıflandırılamayan" diyor.Nasıl doldurcağım
Önceki raporunuzda neydi ,oran yazılımı peki..
aile ve sosyal politikalar bakanlıgına gidip engel durumunuzu beyan edip ordan verilicek belgeyle ösym basvuru merkezine gidip islem yapmanız lazım o engel durumunu sınıflandırılamıyanı kendınız yapamassınız diye biliyorum...
http://www.ais.osym.gov.tr/
girilmiyor sürekli hata veriyor...
Merhaba benim aklıma takılan bir iki soru var ben ilk defa gireceğim ekpss sınavına raporum sürekli %40 özürlüyüm şimdi ben Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden Gidecekmiyim
Fireonly,
evet gideceksiniz...
melek hanım abla su konuya bı acıklık getır senden rıca ederım benım raporda tedavıyle calısma olanagı vermeyen yazıyor hastalık kısmında rapor 80 calıstırılamayacagı alan bos ıstıhdam bos sımdı bu kuruma atanırsam almıcakmı senden rıcam bu konuyla ılgılı 1 aydır arastırma yapıyorum sonuc alamadım aıle ve sosyala gıttım calısabılırsın calıstrılamayacagı alan bos dedı calısamaz yazmıyor dedı agır engellı degıl dedı ıstıhdam bos dedı raporun alınma amacı 2022 maası sımdı ben atanırsam kurum benı almıcakmı
Kurumun insiyatifine bağlı, yeni raporda isteyebilir. ama şuan sınav aşamasında istenmeyecek kabul edilecek elinizdeki rapor.
yenı rapor ıstemezde almassa
şizofrenı oldugu ıcın cogu devlet daıresı calısabılırde olsa almıyor
asadas05,
Açıköğretim kaydınızı yaptırdığınız kuruma, yani bu Halk eğitim olur, lise dengi bir okul olur vs. nerede işlem yapıyorsanız oraya başvuru yapıyorsunuz, size yardımcı oluyorlar.
kısmet ögrendım ben elımdekı raporla sınava gırıyorum atandıgım taktırde sadece rapora calıbılır ıbaresını eklettırcekmısım ıl saglık mudurluguyle görustum kuruma calısabılırı eklettırdıkten sonra herhangı bır sıkıntı olmuyormus genede sagol tesekkur ederım
sen saol abi bizide bilgilendirdiğin için
ösym başvurusuna da şahsen mi gitmek gerekiyor acaba?