neyin nesi bu haber ?
neyin nesi bu haber ?
Saçmalık.Onca sene bin bir eziyetle boşuna mı okuduk? Hiç mi kafası basmaz böyle bir şeyin olamayacağına kimsenin?
habertürkü açın hala altyazı geçiyor çok sinirliyim !!!!!!!!!!!!!!!!! aradım haber doğru efendim diyor haberleri yok bugun çıkan yönetmeliği yanlış yorumlamışlar kesin!!!!!
Başbakandan acil müdahale bekliyorum yine geçen ki müdahalesi gibi fatih o yazıyı kaldırın![]()
hala aynı altyazı geçiyor :s
ben şuan tv izleyemiyorum ekpss diyormu yazıda unuttum![]()
Bende gördüm. engelliler yönetmenliği değişmiş. hepsi kurayla. Bende özel mat hocası ile anlaşmıştım![]()
MADDE 1- (1) Bu Yönetmeliğin amacı, merkezi olarak yapılacak engelli kamu personel seçme sınavına, kuraya, yerleştirme işlemlerine, engelli memur istihdamının takip ve denetimine, istatistiki bilgilerin temini ve engelli memur istihdamı ile ilgili diğer hususlara ilişkin esas ve usulleri belirlemektir
Zaten kura ile olacağı adamlar yazmış arkadaşlar neden yenimiş gibi görüyorsunuz ki?
sınavına da diyor ama ne haber
serkanmalkoc;
sorun haberi lisans önlisans bunlarında kurra çekecek gibi vermesiyoksa doğrumu yaw
MADDE 13- (1) Engelli adayların memur kadrolarına yerleştirilmelerinde EKPSS sonucu ve kura sonucu yerleştirme yöntemleri kullanılır.
a) Ortaöğretim, önlisans ve lisans mezunu engelli adayların memur kadrolarına yerleştirilmelerinde EKPSS’de alınan puanlar kullanılır.
herşey açıklamış özür dilerim herkesten yanlış bilgilendirdiğim için
HABERTURK uçmuş yawwYanlış haberdir.
Hay allahım. Heyecan yapmayın sakin olun bi.