seni yanlış anlamıyoruz. iyi yapmışsın ellerine sağlık. çalışıp emek vermişsin. karşılığını da alırsın inşaallah.
seni yanlış anlamıyoruz. iyi yapmışsın ellerine sağlık. çalışıp emek vermişsin. karşılığını da alırsın inşaallah.
Hadi birazda bununla zaman geçirinişte gündem değişikliği ...
ne ile?
Ne demek ne ile çalışan engelli sınava girecek mi ? girmeyecek mi ?bunun ile...
sen ne düşünüyorsun bu konuda? katıl bize![]()
Ben almıyayım sınavınıza çalışın kardeşim ...![]()
Bence de çalışan engellilerin tekrar memur olması doğru değil fakat bir üst kadroyu kazanan kişiler geçebilmelidir. Buda ancak bulunduğun kadro ve daha alt kadroları tercih edemeyerek olur. Hizmetli birinin bu sınavla memur olmasında sakınca yok. kaldı ki KPSS ile geçişler oluyor EKPSS ile neden olmasın
Çalışma Bakanı Faruk Çelik "Nasıl yani, bu sınava çalışanlar da mı
girdi?" diyerek sorundan haberdar olmadığını gösterdi.
adamlar sınwdki usulsüzlükleri bi görse apışıp kalır
kpss gırebılsın ama yerını begenmeyen yıyosa kpss gırsın ekpss ye 4yılda bır gırsın canısıkılan ekpssye gırıyo sonra boşta kaldım kalırsın tabı...
bu kararı bende destekliyorum sadece ekpss içinde kpss içinde böyle olmalı memur tekrar girememeli...
ancak şu şekilde girer..g.güvenen istifa eder memurluktan girer sınava...o şekilde tekrar memur olabilir![]()
arkadaslar ne alakaya belkide ben özel sektordeki isimden menmun degilim ozaman bende sinav tarihi geldiginde isi birakacam sınava girecem onlarin boyle zinliyeti varsa benimde boyle atatürkcü düsüncem var
keremöz;
memur olanlar için bu sadece
ya bunlar bu ziniyeti bozuk olan kisiler yakinda o benim dedigimi de yaparlar
memurluktan istifa edersen 6 ay- 2 sene arası devlet memuru olamıyorsun istersen sınavdan 100 puan al. devlet istifa ettığın için ceza veriyor. kanunları yönetmelikleri okumadan yorum yapmayım. o zaman istifa edersi. babanın dükkanımı istediğin zaman işe geleceksin istediğin zaman işten çıkacaksın.