hocam benımde %96 raporum var ağır engelli ve sürekli ama çalışamaz ibaresi yok durumum ne olur acep?
hocam benımde %96 raporum var ağır engelli ve sürekli ama çalışamaz ibaresi yok durumum ne olur acep?
abi bendede taşikardi problemi war kalbimde daha dünyada çözümü olan bi teknoloji gelişmemiş ve piyasadaki hiçbir ilaç çare olmuyor alştm dk'de 150-160 rtimiyle yaşamaya bize öldü gömeni yok raporu wermeleri lazım o zaman sana o raporu weren doktorun değerini bil bana bin dereden su getirtmişlerdi![]()
engelli oranı %70 üstü olanlar engelli maaşı alıyo diye biliyorm yani sınav için sıkıntı olabilir arkadaşım
olmaz arkadaşım neden olsun....
ersenmutlu;
sizin sıkıntınız çok zor olabilir ama pulmoner hipertansiyonum 120 benim bu ne demek biliyor muşunuz? bilmiyorsanız söyleyeyim benim akciğer ve kalp nakli olmam gerekiyor bu ameliyat Türkiye'de yapılmıyor...Viyana'da yapılıyor ama benim 120'yi bulduğu için doktor bana dedi ki ilaçlarla ne kadar yaşarsan ...raporu veren doktor kafasına göre vermiyor her neyse ben ekpssyede girmeyeceğim zaten gerek kalmadı inşallah sizler kazanırsınız...