TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 10 mesajın 1-10 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    mastek22 Avatarı

Son Giriş
    06.02-2015
    Saat
    21:18
    Yaşadığı Yer
    konya
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    açık lisede okuyorum, bu seneki açık lisedeki toplam dönemi,kredimin üzerine eklediğimde,5 kredi eksik geliyor,mezun olabilmek için,yani sınava girebilirmiyim?,
    girebilirsemde eğer, tercih alınması başladığında ki güne kadar mı, mezun olmam gerekiyor ,tercih yapmam için,bunun hakkında bir bilgisi olan varmı?

Üye
    slymn Avatarı

Gerçek Adı
    süleyman
    Son Giriş
    01.06-2020
    Saat
    18:14
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

sınavın geçerlilik süresi boyunca mezun olabilecek durumdaki öğrenciler sınava katıla bilirler ...

Üye
    zrrncnb Avatarı

Gerçek Adı
    zerrin canbakal
    Son Giriş
    16.07-2014
    Saat
    13:36
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

ssınavların geçerlilik süresi ne kadar oluyor peki . bende haziran da üni den mezun olacaktım ama şimdi sınav 27 nisan da olacakmış .. beni etkiler mi bu durum .. açıklarsanız memnun kalırım ..

Üye
    slymn Avatarı

Gerçek Adı
    süleyman
    Son Giriş
    01.06-2020
    Saat
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

27 nisan 2016

27 nisan 2016 tarihine kadar mezun olabilecek durumdaysan sınava girebilirsin

Üye
    zrrncnb Avatarı

Gerçek Adı
    zerrin canbakal
    Son Giriş
    16.07-2014
    Saat
    13:36
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

olumsuz bi durum söz konusu değil yani . çok teşekkürler

Üye
    mastek22 Avatarı

Son Giriş
    06.02-2015
    Saat
    Yaşadığı Yer
    konya
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

sınavın geçerlilik süresi nedir?,onu anlayamadım tam olarak,yani sınavın olduğu günden itibaren, belli bir tarihe kadar mı? neyin tarihi bu?

Üye
    slymn Avatarı

Gerçek Adı
    süleyman
    Son Giriş
    01.06-2020
    Saat
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

sınav yapıldığı tarihten itibaren birdahaki sınava kadar geçerli oluyor bu tarihte 2 yıl yani nisan 27 nisan 2014 tarihinde yapılan sınav 27 nisan 2016 ya kadar geçerli oluyor ...

Üye
    EnemyHunter Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    ant
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    3

ÖMSS’ye ortaöğretim kurumlarından, yükseköğretim ön lisans veya lisans programlarından mezun
    olan veya ÖMSS’nin yapıldığı yıl itibariyle mezun olabilecek durumda olan özürlü adaylar
    başvurabileceklerdir. Birden fazla öğrenim düzeyinden mezun olan adaylar mezun oldukları en üst
    düzeyden ÖMSS’ye başvurmak zorundadır. Yani 2014 Sonuna kadar mezun olmak gerekli

Kuraya ise ilköğretim/ilkokul/ortaokul mezunu veya ÖMSS’nin yapıldığı yıl itibariyle mezun
    olabilecek durumda olan özürlü adaylar başvurabileceklerdir. Ancak; mezun olabilecekleri öğrenim 4
    düzeyinden başvuruda bulunan adayların, ÖMSS sonucu ve kuraya göre yerleştirme işlemlerinin
    yapılabilmesi için yerleştirme işlemine son başvuru tarihi itibariyle ilgili eğitim kurumlarından mezun
    olmaları şarttır.

Üye
    mastek22 Avatarı

Son Giriş
    06.02-2015
    Saat
    Yaşadığı Yer
    konya
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

ya bende açık lise okuyorum bu sene ekpss ye girmek istiyorum, biri sınavı geçerlilik süresi oluyor diyor 2 yıl diyor, birisi tercih süresinin son gününe en fazla o güne kadar bitirmen lazım diyor,ben 2013-2014 öğrenim yılının bütün kredilerini eklersem eğer,5 kredi eksik geliyor,yani 2015-2016 yılının 1.döneminde(2015 ocak ayında yani sınava girecem) ve 5 krediyi alcam,ancak o zamn mezun olabiliyorum,şimdi ben sınava girebilirmiyim onu anlamadım ben hala?

bu seneki kılavuz açıklanmadı ama,geçen seneki ömss kılavuzuna göre yukardaki yazdığım durumuma göre girebilirmiyim sınava,bu seneki kılavuzda herhalde birbirine yakın olur değilmi?2012 ömms kılavuzuna bende baktım ama hiç bir şey anlamadım arkadaşlar

bide bu tercih durumu nasıl oluyor daha önce hiç bir ekpss yada buna benzer bir sınava girmedim,sınav sonucu açıklandı mesela,sonra tercih süresi başlıyor değilmi,ee benim ozaman sınavın hemen ardındaki tercihi yapmayacam değilmi,2. yerleştirme geldiğinde mi yapcam tercihi mesela:2013 yerleştirme takviminde 28.02.2013 de bir yerleştirme var sınav sonuna yetişemediysen o zaman mı yapıyon mesela örnek verdiğim gibi mi

Üye
    DYG?? Avatarı

Gerçek Adı
    Bir His :-)
    Son Giriş
    26.05-2019
    Saat
    00:05
    Yaşadığı Yer
    Kim bilebilir ki?
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Mezun olma durumun varsa sınava girme hakkın oluyor.Bende açık.öğrtimden okuyorum bu sefer ki ekpss bende gircem inşallah önümde 3 sınavım olacak onlarla tamamlamaya çalışıcam birde arada ek sınav hakkımız oluyo olduki onlarıda kaçırmamak lazım..Halk eğitimi aradım bana şu şekilde bilgi verdiler ; sınav giriş belgesi veririm size sınava girersiniz durumunuz mezun olmaya uygun dediler 1. tercihler olmassa 2.tercihlerde olur dediler ki bu bizim başarımızada bağlı tabiki