amin allah mağdurlara yardım etsin
amin allah mağdurlara yardım etsin
DUYURU
(7 Kasım 2013)2014 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS): Sınav Tarihi
31 Ağustos 2014 tarihinde yapılacağı duyurulan 2014 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavının (2014-EKPSS) uygulanma tarihi, 2014 yılında sınava katılacak adaylara, 2014 yılı için birden fazla tercih dönemi oluşturabilmek ve adayların birden fazla sayıda yerleştirme işlemine alınarak kamu kurum ve kuruluşlarına daha fazla sayıda engelli personel ataması yapılabilmesini sağlamak amacıyla, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile ÖSYM tarafından yeniden değerlendirilmiş ve sınavın 27 Nisan 2014 tarihinde yapılmasına ÖSYM Yönetim Kurulu tarafından karar verilmiştir. ÖSYM’nin internet sayfasında yayımlanan “2014 Sınav Takvimi” bu doğrultuda yeniden düzenlenmiştir.Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.
ne vardı da değiştirdiler 5 ayda nası hazırlancam![]()
5 ayda hazırlanmak zor ama imkansız değil gibime geliyor halk eğitim gene ekpss kursu açabilir burayı takibe devam
akulu sandalyelı arkadaşların hepsi kendı ozel arabalarılya mı gıdiyolar yoksa servıslerde ona gore gelmıyodur heralde veya benım oldugum cadden gecermı boyle ayrıntılar verebılcek arkadaşlar varmı? bneım için çok çok onemlı bıkonu kıtaplarım hazır ona gore gırıcem...
volkan26;
hazırlanırsın hocam eğer çalışmıyorsan vaktin varsa çok rahat hazırlanırsın
arkadslar agustosta diye kendıme dersane ayarladım konular mayısta bitiyor şimdi ne yapcam ben ?? kafam allak bullak oldu![]()
Daha çok değişir bu tarih , konular , müfredatlar...
tüh ya okulun son sınıfındayım şimdi mühendis olarak girebiliyor muyum yoksa okuldan ilişiği kesme belgesini mi almak lazım kpss de son senede üni olarak girebiliyormuşsun heralde ama bir de galiba fazla rakip var benim bölüm elektrik elektronik müh.
mami23082;
sınava lisans olarak girersin ama atamada mezun olmalısın...agustosta ataması olur bunun değişiklik olmazsa...sadece son sınıfta olduğunu belgelemen lazım yinede araştır
vay arkadaş ağustos erken ya diyelim ağustosda bitiremedik diğer atamayı mı bekleyecez ... yani ulan ne güzel kasımdaydı ilk şimdi bu olanlar okuyanlara oldu neyse herşeyin hayırlısı .... bu arada eyvallah cevabın için teşekkürler ...
Mami kardes tam seçim zamani bence okulunu bitirmeye bak.bir daha bu sinav ve bu kadar kadro 2 yil sonra belki!!
istermisiniz ekpss sınavını yılbaşına alsınlar![]()