anlıyorum.. dediğin mantıklı ama kararsız kaldım fazlasylaa..yerimde olsan napardın ??
anlıyorum.. dediğin mantıklı ama kararsız kaldım fazlasylaa..yerimde olsan napardın ??
Ekpss'ye mutlaka girerdim. Basvuru aninda ise ösym bürosundan bilgi alirdim kpss basvurusu icin, ona göre yolumu cizerdim.
merhaba arkadaşlar ilahiyat fakültesi muezunuyum ama formasyonum yok.acaba ekpssye girip öğretmenlik başvurusu yapabilir miyim.
Hayir yapamazsiniz, pedagojik formasyonunuz olmali ögretmenlik icin.
suyum
cok teşekkür ederim..
dediğin gibi kadrolar hemen hemn aynı oluyorsa.. söyledğin gibi bir sınırlama gelse de yani ekpss ve kpss ayrımı hakkında , sanırım sorun olmaz pek ??
nrc; ben grafik tasarım bölümünden lisans mezunuyum, yüzde 45. işitme kayıplıyım.
evet buyuk cogunlugun lisans bölumlerin girebildigi kadrodan da tercih edebilirsin kendi alanında kadro acılırsa ona da.
kpss sınavına giren ekpssye gore cok cok fazla. o yuzden ekpssye eğilmek daha mantıklı olur.
suyum;
henuz acılmadı acılanana kadar yapabilir. hem kpss de olan kadro ekpss de yok. a kadroların cogunlugu yok. kapayacaklarına once a kadroların hepsi ekpss de acılması gerek.
aslii; mantıken devam edebilirsin ama siz yinede ogrenci islerine sorup ogrenebilirsiniz.
oldu 24 şubat-7 mart başvuru tarihleri
Bana sorarsasınız yine tarihte sıkıntı var AÖF sınavları takvimiyle çalıştığı için.
AÖF sınav tarihini değiştirdi ve bir hafta önceye aldı sınav tarihini buradan bakabilirsiniz.
2013-2014 Öğretim Yılı İnternet Başvuru, Kayıt ve Kayıt Yenileme Tarihleri | Anadolu Üniversitesi
mrb abım ben bugun hastaneden %25 genel cerrahtan % 52 de ısıtme kaybından rapor aldım sanıyorum ortalama %74 cıvarı olacak ben bu raporla emeklı olmak ıstıyorum yasım 31 sıgorta baslangıcım 2006 ama fazla sıgortam yok 4 ay fılan daha sonrasında bı ısyerı actım vebagkura gectım bagkur gunum ıse 1200 gun pırım olarak 1800gunu ghemen hemen dolduruyorum ama abım 10 yıl sartmıs sanırım boyle bırsey varmı yada varsa nasıl yapabılırım sızce emeklı olabılırmıyım bu oranla olabılırsem ılk once nereye basvurmalıyım lutfen yardımcı olursanız sevınırım
Kimler başvurabiliyor bu sınava...Ben tıcaret meslek lisesi mezunuyum.Bende girebilirmiyim acaba
belçim;
yuzde 40 raporun varsa girebilirsiniz.
ilk okullurarın işleri nasıl olacak yanı kuray lamı yoksa bu ilk okullular için geçerli değilmi