aynen ben de öyle buluyorum
aynen ben de öyle buluyorum
bnm anlamadığım o gün aöf sınavı var.nasıl olacak bu iş.. ben hangisine girecem.. bu iş nasıl çözülecek
AÖF sınavı 1 hafta önceye alınmış 20.de olucak
inşallh.. saolasın
birkan01;
aof sınav tarihi değiştimi nereden aldınız bu bilgiyi?
Memurlar.net'ten aldım.
Bugün AÖF ye EKPSS meselesini konuşmaya gittim ve... - Memurlar.Net - Forum
20sinde de als diye bir sınav varmış
Merhaba arkadaşlar. Bende önlisans mezun uyum ve ekpss te girmeyi düşünüyorum. Ne zaman rapor almam gerekli hi bilgim yok. TCDDyi normal olarak kazandim fakat goz doktorun olumlu rapor vermeyeceğinissöyledi ve çok üzülüyorum eğer verseydi 15 güne is basit yapcaktim . ama olmayacak gibi bende ekpss yi düşünmeye basladim yardimci olursaniz çok sevinirim iyi günler.
stratozgur;
S.a Kardeş ilk olarak yapman gereken dev has. % 40 ve üzeri rapor almak olacak ama 27.04.2014 önce raporun çıkması lazım ki sınava başvurabilirsin geresi gelir zaten önemli olan raporu alabilmen göz ve diğer rahatsızlıklarını dile getir toplam da % 40 ve üzeri rapor alman dır.. vesselam...
Herkese iyi günler dilerim. Ben AÖF Ön lisans öğrencisiyim. Bu sene mezun olamasam EKPSS ye ön lisanslı olarak girebilir miyim?
Not : Ömss de 2 yıl içinde mezun olabilirsem bu haktan yararlanabiliyodum.
Teşekkürler...
1998 de turizm ve otelcilik ön lisans mezunuyum hazırlanıyorum kendi kendime bakalım olur mu? çok zaman geçti bilgiler çok derinlerde. peki mezun olduğumuz bölümün bize ne gibi avantaj yada dez avantajlar sağlar bilen var mı?
bende önlisans mezunum ömss puanı 62 almışım kaç puan lazımm :/
Herkese iyi günler dilerim. Ben AÖF Ön lisans öğrencisiyim. Bu sene mezun olamasam EKPSS ye ön lisanslı olarak girebilir miyim?
Not : Ömss de 2 yıl içinde mezun olabilirsem bu haktan yararlanabiliyodum.
Teşekkürler...