başvuru ne zaman
başvuru ne zaman
Tarihler belli değil henüz çok erken. başvuru kılavuz yayınlanmadı, 2014'ten öncede yayınlanmaz, en geç Nisan-Mayıs gibi yayınlanır...
beklicez görecez
kpss ve ekpss yardımcı kitaparının ,sınava katkısı ne kadar oluyor?fem akademi yayınları ile ihtiyaç yayınevinin kpss kitapları nasıl?
fem akademi yayınlarını bilmem de ben yargı yayınları bir konu anlatımı ve bir soru bankası bitirdim sınava kadar.
mesele konuyu iyice anlayıp bol bol soru çözmek kanımca.
ısrarla tavsiye ediyorum.
fem akademi mükemmel
selam mıllet ben de akciğer tüberkloz hastalığı geçirdim 2011 de ve askere gitmedim ama elimde sadece askeri hastanenin verdiği rapor var devlet hastanesın den alınan yüzdeyi gösteren rapor yok ben bu sınava basvuru yapabılırmıyım bunu öğrenmek ıstıyorum yada gidip önce devlet has rapor mu almam gerekıyor???
evet devlet hastanesinden rapor almalısınız
pekı rapor yuzdesi kaç olması lazım ekpss gırmek ıcın ??? bunu bılıyormuusun ???bırde demın bı arkadsla konustum ufak bı kız kardesı var kuukken gözune kalem batmıs su an bı gözu görmuyormus sanırım ona bıle yuzde 32 felan vermısler ama benım kisi tehlike derecesıne göre daha ağır bı hastalık sanırım o fark edermi ????
rapor oranı en az yüzde 40 olacak
dostlar benim raporun süresi 07 ağutos 2014 te bitiyor
Sınava girebilirmiyim yoksa yeni rapormu almam gerekir?
kremşanti;
Abi kendin yazmışsın 7 agu. bitiyor sınav ise 31.08.2014 büyük ihtimalle evrak teslim zamanı yeni rapor isterler ...
Hem AÖF hem bu sınav için çalışmak zorundayım.
İstanbul'da Ocak'ta kesin olarak ücretsiz kurs açılacak dedi İBB. Onların sözüne güvendik kursu bekliyorum.
Çalışmadan geçiştirilecek iş değil. Sınav zaten iki yılda bir.