Kimse birşey bilmiyor,tek bildiğim
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.
Zaten en iyi ve yüksek kadrodasiniz (sh diye geciyor sanirim yanlisim varsa düzeltin lütfen).... yh,gih,vhki,th,sh yani en alt kadrodan en üst kadro sirlamasi bu diye biliyorum. Calisriginiz yerle konusun orasi size en dogru ve kaliteli bilgiyi verir eminim. Ama insallah istediginiz yerede tayininiz cikarda sizde mutlu olursunuz. Sanirim gitmek istediginiz yer icin son umut ekpss diye düsünüyorsunuz. Ben yanilayim insallah ama lütfen burada yada sagda solda yanlis bilgi almak yerine kurumunuzun atama yada tayin bölümüne, ne bileyim genel sekreterlige vs. bir sorun danisin.
Kimse birşey bilmiyor,tek bildiğim
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.
Rica ederim. Umutsuz olmayin. Íyi geceler.
suyum;
Merhabalar ilk olarak hangi pozisyonda çalışıyorsunuz ? ve ayrıca okul ne durumda mezun durumunuz ? ayrıca bir yol daha iyi pun alırsanız daha üst bir kadroyu tercih edersiniz yada okulu dondurursunuz ,
selam aleyküm arkadaşlar ben de ilk okul 8. sınıf mezunuyumşimdi bende dahilim sanırım kura ya şöyle bi sıkıntı var
naşvuruları nereye nasıl yapıcağımızı ösym mi açıklıyor? nereye yapıcaz başvuruyu?
ibrahim parin;
aile sosyal politikalar müdürlüğüne başvurursun amme zamanı gelince bu arada gözün kulağın ösym de olsun vesselam.
başvurular ne zaman başlar acaba.lisans düzeyinde sınava girecek arkadaşlar kimler acaba?
mayhan2515;
Masabaşı yazışma işleri yapıyorum, çok yoğun bir bölümdeyim. Önlisans mezunuyum, halkla ilişkiler ama devam ediyorum işletme 3. sınıf'dan. tabii ki iyi bir puan alırsam eğer üst bir kadroyu tercih etmek isterim. Nasip artık, çalışıcaz.
Arkadaşlar ben 8. Sınıf mezunuyum yani ilköğretim katılabiliyormuyuz bilgisi olan varmı
kuraya katıla bılırsenn ılkokul mezunlarııı ıcınn kura war memur olabılırsınn
Ali kardeş yaş 36 uygun mu bildiğin kadarıyla memur olmak için
Yaş sınırlaması yok diye biliyorum.
ali711;
nasıl ve nerden müracaat edecek ilk okul mezunları?
Başvuru tarihleri açıklandığında hepimiz görücez kim nereye kayıt yaptırcak.