@gokhansemiz .aynen bende ayni konumdayim.cevabini bekliyorum
Bende raporu yeniledim sgk ya ulaştı bakalım ne olacak
Sgk ara karar verdi, bir universite hastanesime sev edilmesi,fizik tedaviden ayrintili rapor istemis, eeee buda demek oluyor ki yeniden rapor aldiracaklar bana @gokhansemiz
Sgk yı geçen hafta aradım karar yazısı 1 ayda çıkar dediler.. Önümüzdeki hafta bekliyorum..
Rapor ne zamn ulaştı sgk ya e devletten bakıyormusun. Benimki kurban bayramı öncesi ulaştı bayram sonrası heyete girersin dediler.. Bu çarşamba yada perşembe tekrar arayacağım Ankarayı..
2008 sonrası işe girenler yaklaşık 1200-1300 tl. malül maaşı alıyorlar.
2008 öncesi 5434 s. yasaya göre malül olanlar en az 2200 civarı maaş alıyorlar. Tabi bunlarda çalışma yılı derece kademe ile üzerine çıkabiliyor.
Cevaplar için teşekkür ederim. 1300 maaş ile geçinemeyeceğimiz için mecburen gih olmayı sececeğiz. Yazık çok yazık. Edevletten takip ediyorum işlemleri. 13.09.2018 günü malüllere maaş bağlanması servisinde gereği için bekliyor yazıyor. Ne kadar daha sürer bilmiyorum. Hayırlısı diyelim
Ayrıca @Skeryus heyete tekrar mı girliyor? Beni de mi çağıracaklar yani sgk ya?
@gokhansemiz
Ben kalpten ameliyat oldum %50 engelim vardı raporum 2016 alınmıştı onu Ankaraya yolladım yeni rapor istediler, yenisinide yolladım, bugun sgk Ankarayı aradım kuruldan %50 çıktı iş yerinize yazımızı yazık dediler, iş gününüz tutuyorsa emekli olursunuz dediler..Ankara personel Şb emeklilik işlerini arayıp sürecin nasıl devam edeceğini soracağım..
lütfen 5510 sayılı yasayla ve 2008 sonrası memur olan emekli olan arkadaşlar maaşlarını yazarlarsa iyi olur
en son durumunuz ne oldu emeklilige başvurdunuzmu
Kolay gelsin herkese Mart ayında %100 engelli raporu aldım ve şuan çalışmıyorum işe giriş tarihim 08.09.2006 toplamda 1818 günüm var malulen emekli olursam ne ücret alırım acaba
Ben emekli olmayı düşünmüyorum. Ancak kendi kurum portalımda emekli olmam durumunda alacağım tutar ~2150TL civarı görünmek te. Acaba emekli olsam bunu mu alacağım diye merak ettim.
5510 yasayla vergi indirimiyle birinci dereceden emekli oldum 15 yıl 3600: günde ilk maaş 683 TL bağlandı şuan 1414 TL oldu 4 senede
2013/03 ayında emekli oldum