slm arkaslar..vergi dairesinden aldığım sevk ile dün izmir yeşilyurt devlet hastahanesine rapor % oranımı öğrenmek için gittim..malumunuz benim derdim kalp krizi ve yüksek tansiyon .diğer dr.leri atlattıktan sonra dahiliyeden hip. tansiyon diye yazıldı son durak olarak kardiyoloji ye çıktım yapılan değerlendirmeler sonunda ef:35-40 çıktı efor testine uygun görülmedim lv segmenter hareket kusuru. mitral yetmezliği 1-2 derece aort yetmezliği 1 derece . sol vertükel yetmezliği ve minimal trikupid yetmezliği denildi.dr hanıma heyetin oran hakkında bilgi vermediğini acaba sizden bi % değerlendirmesi alabilirmiyim dedim bana en az %70 çıkması lazım eksiği de olabilir daha fazlası da olabileceğini söyledi. bu sonuçtan anladığım erken yaşlılık emekliliğini hak etmiş olduğumdur benim günlerim dolu bana %40 yetiyordu....sizleri az çok bilgilendire bildiysem ne mutlu bana....şimdi gelelim benim soruma bu nadide sitenin sayın yönetici ve editörleri sorum sizlere...1988 senesinden 71 gün ssk bağkurdan 17 yıl 6145günüm ve 2009 ve sonrası 1110 gün ssk 210 gün daha ssk pirimi yatırırsam ki yatırmaya başladım ssk dan emekli olabiliyorum.... Sizce ssk dan mı ..bağkur danmı ..yoksa malulenmi emekli olmalıyım...sanki ssk dicekmişiniz gibi geliyor bağkur 12. Basaktan 610 tl civarı veriyor malulende o civarda..ama ssk en düşük 700 verir diyorlar bu bana bu kadar prim ve gün sayıma az gibi geldi ..sizce ben ne kadar maaş alırım. Bu konuyla ilgili ve alakalı olan herkesten cevap bekliyorum ..sonsuz saygılar....