İyileştinmi peki?
Merhaba 2 yılda bir yapılan kontroller sonucunda iyleştiğime karar verilip Malülen Emeklilik Maaşım Kesildi.Bu karara Ankara yüksek sağlık kuruluna itiraz ettik.Ordanda olumsuz karar çıktı.bu aşamadan sonra yangi yasal yolları takip etmeliyim mahkemeye mi vermeliyim yoksa yenıden yenı bir hastahaneye sevk istiyebilirmiyim.Mahkemeye verilecekse bu konuda uzmanlaşmış bildiğiniz avukat varmı.2006 da 5 yıllık sıgorta suresı ve ortalma 180 gun ile emkli oldum.Şuanda sigortalılık süresi 9 yıla yaklaştığı için bu 180 gunu sağlıyamıyorum.Tekrar müracat ettiğimde malülen emklilik için eskı şartlara goremi mürcaatım kabul edilecek.Çünku tahsis numara var
İyileştinmi peki?
Hayır Keinlikle Hatta Daha kötüye gittim.
Maluliyet cetveli'ne göre malul durumda iseniz ya da sakatlık oranı cetveli'ne göre % 60 ve üzeri rapor alabiliyorsanız, emekliliğinizi iptal kararına karşı dava açın. Maluliyetinize temel olan durum devam ediyorsa, davanın lehinize sonuçlanması bence mümkün.
Avukat bilemiyorum...
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...