TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 2 mesajın 1-2 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    EZ_T Avatarı

Son Giriş
    30.03-2020
    Saat
    11:52
    Yaşadığı Yer
    Çorum
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Merhabalar.
    Aynı işyerimde 7 yıldır çalışıyorum. % 40 engelli raporum var. Geçen yıl 2. çocuğum dünyaya geldi. temmuz 2012 ye kadar ücretsiz izinli idim. İşyeri şartları da değişmiş bu süre içinde istifa edeceğim ama 7 yıllık hakkımı da yakmak istemiyorum. Sgk nın sitesinde okuduğum bir habere göre malulüyet maaşı almak için istifa edenler tazminat hakkı kazanır diyor.

Bu bilgi doğru bir bilgi midir. ?

Teşekkürler.

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    23:23
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.866
    Verilen Beğeniler
    4.124

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Evet, 15 yıl sigortalılık süresi ve 3600 gün prim şartını tamamlayan herkes emeklilik talebiyle tazminat alığ işten ayrılabilir. Sigorta müdürlüğüne gidip bu şekilde tazminat alabileceğinize dair yazı alıp işyerinize vermeniz yeterli...
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...