TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 5 mesajın 1-5 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    sempatiker Avatarı

Gerçek Adı
    GÖKHAN
    Son Giriş
    11.11-2013
    Saat
    18:05
    Yaşadığı Yer
    01
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    arkadaşlar benım anlamadıgım su bende raporumu gönderdim ama bi evrak eksik oldugunu söylediler zaten kolumdan engelim % 45 aslımdan %10 ve bana aslımdan gelen sonucları ıstıyorlar calısıyorum suan ama bende vergiden zaten yararlanıyorum iş yerimden 3 dereceden vegi indirimi var nasıl olcak bu durum şimdi ben emeklilikten faydalanabılırmıyım onu anlamadım

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    08:34
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.873
    Verilen Beğeniler
    4.127

1 Ekim 2008'den önce sigortalı olmuşsanız, vergi indirimi hakkı kazanmanız size emeklilik hakkını da kazandırmış olacak. Yani emeklilik zamanında sizden yeniden rapor istenmeyecek.
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Üye
    sempatiker Avatarı

Gerçek Adı
    GÖKHAN
    Son Giriş
    11.11-2013
    Saat
    18:05
    Yaşadığı Yer
    01
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

kelbek bı sorum olacak bende vergıden yararlanmak ıcın evraklarımı hazırlayıp ankaraya gönderdım cevap geldı zaten sadece sol kolum ortebedi % 45 ve solunum % 6 toplamda % 51 özürlü raporum var bana solum testını ıstedıler bende işimden dolayı vakıt bulamadıgımdan o raporu gıdıp hastaneden almadım ama calıştıgım özel iş yerimden vergıden yararlanıyorum emeklı olurken malulen tekrar ankaraya evrak göndermem gerek mi

Üye
    allakasi Avatarı

Gerçek Adı
    ugur
    Son Giriş
    22.12-2021
    Saat
    20:25
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    5
    Verilen Beğeniler
    0

gökhan vergi indirimin varsa tekrarmı başvurdun vergi indirimi için yoksa sgk ya malülük içinmi başvurdun ikisi ayrı şeyler şayet vergi indirimi raporun var ise emekli olucagınızzaman vergi indirimi raporunuzla sgkya müracat etmeniz yeterli tekrar rapor istemezler niye tekrar başvurdunuz net acıklarmısınız şayet raporu düşürürlerse önceki vergi indirimide yanar

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    08:34
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.873
    Verilen Beğeniler
    4.127

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Defterdarlıktan onaylı bir vergi indirim hakkı elde etmemişseniz, resmi olarak vergi indiriminiz yok demektir. Yani erken emekli olamazsınız.
    İşyerinizin ezberden uyguladığı vergi indirimi de aslında usulsz oluyor. Emeklilik için hiç bir değeri yok.
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...