ya ben bu mallülen emeklilik veya vergi indirim hakında pek bir bilgi sahibi olamadım. çokmu gerizekalıyım diye bazende kendime soruyorum. raporu %kaç olanlar malülen emekli olabiliyor veya olamıyor. sanırım %60 ve üzeri malülen emekli olabiliyor doğrumu anlamışım. peki %60'ın altındakiler nasıl emekli olacak kaç gün doldurup emekli olablir. 3600diye doydum ama yanlışmı anlamışım. ve sanırım tekrarmı özürlü sağlık raporu alacaklar.. kafam karışık olduğu gibi sizinde kafanızı şişirdim sanırım.. bir kaç sorum olacak. cevaplandırırsanız sevinirim.. benim raporum %50 ve 7'ayın 2009'da aldım süreklidir. şimdi ben vergi indirimi veya erken emeklilik içn başvursam vergi indiriminden yarlanabilir veya erken emeklilikten yararlanabilirmiyim. en önemli sorusa şu: tekrar benden sağlık kurulu raporu isterlermi.. off kendim bile ne yazdığımı bilmiyorumya epey bir soru birikti sanırım.. bir detaylı cevap hepsini kafamdan atarya ..... bu karışık sorularıma bilgi verecek varmı acaba yoksa onlarındamı kafalarını epey bir karıştırdım bilemiyorum.. SAYGILAR..