TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 5 mesajın 1-5 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    mustafa123 Avatarı

Gerçek Adı
    mustafa
    Son Giriş
    02.03-2012
    Saat
    18:55
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    iyi günler, ben sağlık kurulundan % 44 iş göremez rapor aldım fakat malülen emekli olamıyorum bu vergi indirimi ve erken yaşlanma emekliliğne başvursam emekli olabilr miyim? ve böyle emekli olabilmek için neler yapmalıyım? şimdiden teşekürler

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    10:03
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.868
    Verilen Beğeniler
    4.124

Hangi oranda raporunuzun olduğunu % işaretinden sonra bir boşluk bırakarak yazar mısınız lütfen.

gün/ay/yıl olarak doğrum tarihiniz?

gün/ay/yıl olarak TAM primle sigortalı olduğunuz ilk tarih?

Tüm primleriniz SSK statüsünde mi yattır; son 2520 primin fazlası hangi statüde?

Defterdarlıktan elde edilmiş sakatlık indiriminiz var mı?

Askerlik yaptınız mı?
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Üye
    mustafa123 Avatarı

Gerçek Adı
    mustafa
    Son Giriş
    02.03-2012
    Saat
    18:55
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

iyi günler, ben %44 iş göremez raporu aldım fakat malülen emekli olamıyorum bu erken yaşlanma emekliliğinden faydalanbilir mym emekli olabilir mym?ve buna başvurmak için napmalıyım?

% 44 aldım ve 1989 yılında prim yatmaya başladı tam tarihi blmiyorum askerliğimi yaptım tüm primlerm ssk üzernden yattı ve 6909 gün prim ödenmiş bugüne kadar ve verilen raporla vergi indirmne daha başvurmadım.

Üye
    allakasi Avatarı

Gerçek Adı
    ugur
    Son Giriş
    22.12-2021
    Saat
    20:25
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    5
    Verilen Beğeniler
    0

defter darlıkıtan hastane kanalıyla 40 ve üstü vergi indirimi alırsanız emekli ola bilirsiniz piriminiz ve yılınız fazlasıyla yeter sadece vergi indirimine hakkazanmanız gerekli

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    10:03
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.868
    Verilen Beğeniler
    4.124

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Eğer ilk sigortalı olduğunuz tarihte 18 yaşını tamamlamış idiyseniz, defterdarlıktan elde edeceğiniz 3. derece sakatlık indirimine istinaden sigorta müdürlüğüne başvuru yapıp hemen erken Yaşlılık emekliliğinden yararlanabilirsiniz.

Not: http://www.engelliler.biz/forum/saka...-evraklar.html
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...