e devlete bugün girdiğimde 4a emeklilik sisteme kayıtlı görünmüyor yazısı neden var acaba,2014 ten beri emekliyim.
e devlete bugün girdiğimde 4a emeklilik sisteme kayıtlı görünmüyor yazısı neden var acaba,2014 ten beri emekliyim.
@turan1977 şuan herkeste durum aynı
korkmayın ayrica bardak bnm durum hala aynı sizinde öle dimi?
@Sibel catlak bende de aynı hata devam ediyor
@Sibel catlak
Aynı. Sorun devam ediyor sibel
Bendede aynı bi bit yeniği var galiba yılbaşından sonra devlet bize güzel sürpriz yapacak galiba
@OturanBoğa acaba sizin bir bilginiz varmı bu sorun hakkında. E-devlet te emeklilik kaydı bulunamamıştır diyor. Bir çok kişide de aynı sorun var herhalde
Panel 76 normaldn emekli olanlarında yaziyor Muş galiba @SERO01 diye bi arkadas yazmış 44 de tıklarsanız orda yazıyor birde @ sero01 babanızın hala öle görünüyor mu bir bilgi verir misiniz?ayrica teşekkürler bardakk 👍
Arkadaşlar ben sürekli iş göremezlik Alıyorum bende de aynı yazıyor ama benim için tesadüf olan şey kontrol muayenesine denk gelmesi
nadıl yani kontrol muayenesi ne alaka
Arkadaşlar çevrenizde normalden emekli olan yada babasından ölüm aylığı alan annesi olan falan yok mu 4a ssk varsa bı sorsanız bizide bilgilendirseniz bu yazı tüm sgk dan emekli olanlar için aynı mı yazıyor yani
annemin babamdan aldığı emekli maaşı var orda da aynı hatayı veriyor 4 a emeklilik kaydı bulunmuyor yazıyor ?
Yukarıdaki yazdığınız mesajdan sonra babanızın ve kendinizin emeklilik kaydına baktınız mı?