TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 16 / 16 İlkİlk ... 61213141516
Toplam 239 mesajın 226-239 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    mahmuthalac Avatarı

Son Giriş
    11.03-2010
    Saat
    16:13
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    evet cencen kardeş raporu bugünde alsan emeklilik için başvurduğunda yeni rapor istiyor emekli sandığı gaye işi yokuşa sürüp emekli etmememk buna ne reyhan hanım nede milletvekillerimiz bir çözüm için ilgilenmemektedirler onun için zamanını bekliyeceksin mahkemeye versen en az bir yıl sürüyor emekli sandığı itiraz ediyor oda üç beş sene derken uzayıp gidiyor ben işin peşini bıraktım sayın çiftçi oğlu ne yaptı bilmiyorum ama eğer işe sakat kadrosundan girilirse ozaman emeklilik koly günün gelince ayrılıyorsun onun için kardeş hiç boşuna masraf yapma ben mahkemeyede verdim ama kaybettim 2003 yılında bayağıda masraf yaptım onun için bu işler hem çok yavaş hemde çok zor hepinize selam saygı ve sevgilerimi sunuyor Allah kolaylık versin diyorum

Üye
    mehmet71 Avatarı

Son Giriş
    23.03-2016
    Saat
    14:28
    Yaşadığı Yer
    ÇANAKKALE/MERKEZ
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Herkese iyi günler diliyorum;

çalışırken, sonradan sakatlanan özürlü durumuna düşen memurlardan bu günlerde yada son zamanlarda müracaat edipte emekliliği kabul edilen varmı acaba, lütfen izleyeceğimiz yolu ve müracaat şeklimizi örneklerle bize emsal olması bakımındın yardımcı olmalarını istiyorum. Acilen emekli olacağım, konuyla ilgili bilgisi kapsamlı bilgisi olan site yönetimininde görevli arkadaşlarında yardımlarını bekliyorum.

Üye
    stardec Avatarı

Gerçek Adı
    Uğur
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    mugla
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Arkadaşlaaar.. Lütfen sosyal güvenlik bakanlığını. Işaretleyerek formu doldurun insallah sonradan özürlülerin 1 ekim sonrası emeklilik hakları uygulanır: AK Parti İletişim
    bence bütün ilgili bakanlara gönderin sgk emekli etmek istemiyoooorrr.. Bu kadar basit keyfe keder bir sgk. Hocadan dr dan daha iyi biliyorlar. Lütfen şikayet edin hakkımızı arayalım

Üye
    musip adıgüzel Avatarı

Son Giriş
    07.10-2010
    Saat
    08:14
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

selam arkadaşlar sonradan sakatlanan memurun emekliliği fafa kalktı galiba peki güncel tarihli yani yeni tarihli rapor alınsa emekli olunabiliyormu acaba haberi olan veye bu yola emekli olan varmı paylaşırsa seviniriz

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    08:34
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.873
    Verilen Beğeniler
    4.127

Bu konuda hiç bir gelişme yok sanırım.
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Üye
    musip adıgüzel Avatarı

Son Giriş
    07.10-2010
    Saat
    08:14
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

arkadaşlar sonradan sakatlanan memurun emekliliğiyle ilgili bir gelişme varmı bu yolla emekli olan veya muracat eden varmı paylaşırsanız sevinirim

Üye
    duymazay11 Avatarı

Gerçek Adı
    ayhan
    Son Giriş
    14.05-2022
    Saat
    10:38
    Yaşadığı Yer
    Bilecik/Söğüt
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    3

Ben de muracaat edeyim diye düşünüyordum.Maalesef sonradan sakatlanıp emekli olan memur arkadaş yok.
    gerçekten emekli yok mu?Biz neye göre müracat edeceğiz.
    Emekli yapılmıyorsa Neden uğraşalım.Boşa gitmeyecek mi yaptığımız masraflar...

Üye
    ukocamanoglu Avatarı

Son Giriş
    18.03-2012
    Saat
    11:33
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

her engellinin yaşadığının yüz katını yaşıyorum.
    3 yaşında çocuk felcinden dolayı sakat kaldım. 1987 yılında devlet memuru oldum. işe girdikten sonra %50 oranında rapor alarak vergi indiriminden yararlandım. 5510 sayılı yasa çıkmadan erken emekli olup olamayacağım hakkında emekli sandığına görüş sorduğumda işe girmeden önce askerlik şubesince askerliğe elverişli olmadığıma dair verilen raporu istediler ve bu raporu %40 ın altında değerlendirerek ve diğer raporlarımı görmezden gelerek ret cevabı verdi.
    ben de son halimi gösterir %93 rapor aldım ve tekrar müracaat ettim. bu defa da işe girdikten sonra alınan bir rapor diye reddettiler.
    Ben de İadare mahkemesine 2008 yılında dava açtım. mahkeme ara karar alarak yeniden hastaneye sevk etti sevk edilen hastaneden rapor almam tam 3 ay sürdüğü için mahkeme bu defa Başka bir hastaneye sevk etmek için ara kararı tebliğ ettiğinde önceki hastanenin raporu %54 olarak çıktı ve mahkemeye durumu izah eden dilekçemle bu raporu sundum. ve davamın özünün emekli sandığının sakatlığımın %40 ın altında değerlendirdiği kararına yönelik olmasına rağmen ve bunu ısrarla belirtmeme ve mahkeme başkanının halimi görmesine ve durumumu anlatmama rağmen emekli sandığının diretmesiyle benden mahkeme iki defa rapor istedi ve bugün şifaen öğrendiğime göre davayı kaybetmişim.

43 yaşında 23 yıllık hizmeti olan ve üç yaşından beri düşe kalka hayatını idame ettirmeye çalışan hayatta tutunmaya çalışan bu kardeşinize lütfen yardımcı olun.
    Yeter artık lütfen artık bana sakat değilsin diyen Ey emekli sandığı sağlık kurulu ey Yargı o zaman yürümek top oynamak, koşmak çocuklarımı kucağımda gezdirmek istiyorum lütfen ama lütfen ayağımı ve bacağımı verin sağlığımı verin, yok veremiyorsanız kimse bize özenmiyor o ZAMAN HAKKIMI VERİN
    özürlüler gününde iki süslü sözlerle sırtımızdan geçinen ey büyüklerimiz sağlam mıyız sakat mıyız ne olur artık bir karar verin. zira bu iki mevhum arasında bulunmak artık kişilğimizi bozdu onurumuzu zedeledi
    .ARTIK DAYANAMIYORUM UĞRAŞAMIYORUM SESİME KULAK VER EY TÜRKİYE

Yasaklı Üye
    c-legg Avatarı

Son Giriş
    13.09-2010
    Saat
    19:19
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Hakim engelsiz olunca karar tabiki devlet lehine olur.!

Üzüldüm ama elimden ne gelir...

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    08:34
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.873
    Verilen Beğeniler
    4.127

ukocamanoglu, davayı kaybetmenize gerekçe olarak ne gösterildi, anlamadım? Hastaneden her seferinde %40 ve üzeri rapor almışsınız. Ben mi yanlış anladım?
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Üye
    mehmetekrem Avatarı

Gerçek Adı
    mehmet ekrem
    Son Giriş
    03.09-2016
    Saat
    05:43
    Yaşadığı Yer
    batman/merkez
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Arkadaşlar bunca haksızlığa iç hukuk çare bulamıyorsa bir söz vardır balık baştan kokar demekki devlet büyükleri sgk ya vermiş emiri emekli etmemek için her şeyi yap demiş bence yapacak tek şey var avrupa insan hakları mahkemesine mağdur olan herkes başvursun yoksa bu böyle gelmiş böyle gidecek...kısacası çok can yanacak.

Üye
    duymazay11 Avatarı

Gerçek Adı
    ayhan
    Son Giriş
    14.05-2022
    Saat
    10:38
    Yaşadığı Yer
    Bilecik/Söğüt
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    3

Şu ana kadar ben emekli oldum diyen bir tek memur yok.O zaman ne için uğraşacağız.

kazazede
    Misafir Üye
    kazazede Avatarı

arkadaşlar sonradan özürlü olan memur arkadaşlardan erken emekli olan varmıdır? var ise nasıl bir yol izlemişlerdir.çevrenizde bu durumda emekli olan varmıdır.

Üye
    lazut6161 Avatarı

Son Giriş
    01.12-2018
    Saat
    08:58
    Yaşadığı Yer
    Trabzon
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Sayın ukocamanoglu, kaybettiğiniz davaya ilişkin mahkeme kararını gerekçeyi görmek açısından burada yayımlayabilir misiniz ya da kararın esas karar numarasını verebilir misiniz?

Sayfa 16 / 16 İlkİlk ... 61213141516