Gün itibari ile 2570 gün 7 sene daha var malesef![]()
Gün itibari ile 2570 gün 7 sene daha var malesef![]()
1084 günüm kaldı 1800 günden emeklilik olmak için
Çok özel bir tarihe denk geliyor emekliliği hakedişim ; 12/12/2012![]()
Şafak 351 diyorum... Fakat emekliliği düşünmüyorum şahsen bu yaşımda, çalışmaya devam![]()
12/12/2012 çok güzel bir tarih sema, hayırlısı bakalım![]()
Ağustosta iyi kötü ne gelirse başıma ağustostaemeklilik te ağustosta..
Allah hepinize nasip eder inşallah 2009 un temmuzunda erken emekliliği hakettim ve emekli oldum inanın çok net ve güzel bir duygu.
benim emeklilik geldi.8 temmuz 2011 de 15 yıl oldu.şu an 15 yıl 5 ay 18 gün oldu.devam ediyorum çalışmaya.
Arkadaşlar imkanınız varsa primleri tavandan yatırın, yoksa alaçağınız para ancak çekirdek çitlemeye yeter.Genç yaşta emeklilik iyidir fakat çalışmadan olmuyor, hayırlısı olur inş.
ben 1834 güm ile 24 12 2010 tarihinde malulen emeklilik dilekcemi verdim ama daha halen maaşım baglanmadı bekliyorum bakalım daha ne kadar bekleyecem.
aleykümveselam arkadaşım
normal emekliligime yani ( yaştan emeklilige ) 1680 gün var sigorta başlangıcım 1985 oda 26 yılı geçti.
tabii benim vergi indirimi süresini hak etme sürecini çoktan aştım. birde % 40 ve üzeri saglık raporu alıp maliyedende onaylanırsa çok iyi olacak.
emekli olmayacağım Allah izin ve ömür verirse yaş haddinden emekli edene kadar çalışcam sırf gözümüzün için bakıp şu emekli olsa da gitse diyenlere inat 65'e kadar devam...
emekliliği hakedişim 10/01/2012
Benim -14 maalesef zaman bulupda dilekçe veremedim
malum yıl sonu kapanışlar yoğun tempoda geçen aralık ayı...