TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
Toplam 23 mesajın 16-23 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    officer Avatarı

Gerçek Adı
    İlker
    Son Giriş
    25.04-2022
    Saat
    11:12
    Yaşadığı Yer
    Mersin
    Alınan Beğeniler
    109
    Verilen Beğeniler
    26

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Verdiğimiz dilekçe bağ-kur da geçerli ssk da kullanamazsınız...
    Siz müracaatınızı yapın düşük gelir ise itiraz edersiniz..

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    07:34
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.873
    Verilen Beğeniler
    4.127

SGK Maluliyet cetveli'ne göre malul olanları malulen emekli ediyor, ama birden çok rahatsızlıktan dolayı %60 ve üzeri raporu olanları etmiyor. Uygulaması bu yönde. Ama bu uygulama hukuka aykırı. Böylesi bir red söz konusu olursa, şu meyanda dava açmak gerek: http://www.engelliler.biz/forum/emek...emeklilik.html
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Üye
    saniye0101 Avatarı

Gerçek Adı
    SANİYE
    Son Giriş
    01.11-2012
    Saat
    12:51
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

merhaba oturan boğa ben daha öncede yazmıştım size eşimle ilgili eşim 14 yaşında aurt damar değişmiş 38 yaşına kadar çok iyidi daha sonra iki kalp kapağı değişti iyi olacak dediler ama daha kötüye gitti astım kuah olduğu ortaya çıktı ama bir türlü düzelemedi
    malülen emeklikle ilgili burdaki arkadaşlar beni yönlendirmişti çok teşekür ediyorum ama ne yaptıysam olmadı bütünün kapılar yüzümüze kapandı
    sgk hastaneye yolladı ama ankaradan döndü ret kararı ve eşiniz vücut sağlığının yüzde altmış kaybetmemiştir diye bir yazı geldi

ben anlamıyorum eşim bir katı bile zor çıkıyor nasıl çalışabilir diye karar veriyorlar şikayet etmediğim yer kalmadı sanırım itiraz da bulunduk o da ret geldi yüksek sağlık kurulundan
    14 yıl bağkur ve 1yıl beş ay sgk birimimiz var ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız eşim iki ay önce kalp kırizi geçirdi ve bu duruma çok üzülüyor ne yababiliriz bilmiyorum .

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.873
    Verilen Beğeniler
    4.127

Malulen değil de erkan Yaşlılık emekliliğinden yararlanmak için başvuru yapmayı denediniz mi?

- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Üye
    saniye0101 Avatarı

Gerçek Adı
    SANİYE
    Son Giriş
    01.11-2012
    Saat
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

vergi indirimindenmi bahsediyorsunuz aceba
    ben anlayamadım tam olarak sgk erken yaşlılık emekliliği diye bir şey yok demişlerdi

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.873
    Verilen Beğeniler
    4.127

5510 sayılı yasanın 28. maddesi uyarınca erken Yaşlılık emekliliğinden yararlanmak için bağkur'a başvurun. % 40 ve üzeri rapor erken emekli olmak için yeterlidir. Emeklilik süresi yukarıda alıntıladığım tabloya göre belirlenir.

Üye
    saniye0101 Avatarı

Gerçek Adı
    SANİYE
    Son Giriş
    01.11-2012
    Saat
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

bülent bey eşim de nefes darlığı artığı için nevşehir re gitti oranın havası daha temiz ve eşime biraz iyi geldi ve biz şunu düşünüyoruz nasıl olur bilmiyoruz ama nevşehirdeki sgk hastaneye sevk alıp tekrar ordan deneyelim diyoruz malülen emeklilik için.

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.873
    Verilen Beğeniler
    4.127

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Hayır hayır, hemen dediğim bağlamda dilekçe verin, yeniden rapor vs. ile uğraşmadan başvurunuzu kabul edip erken Yaşlılık emekliliğinden yararlanmanızı sağlayacaklardır.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12