TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 7 mesajın 1-7 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    fikretkaradeniz Avatarı

Son Giriş
    17.03-2019
    Saat
    01:30
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0
    Blog Mesajları
    1

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    15 yılık sigorta sigorta sadece bir iş yerinde mi geçerli
    mesala 5 yıl başka yerde,sonra 6 sene başka bi yerde on sonda 15 yıl dolması için 4 yıl bir yerde çalıştığım zaman
    en son çalıştığım yer mi tazminatı ödeyecek.
    yoksa bir şirkettimi 15 yıl doldurmam gerekiyo emeklilik tazminatı için

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    09:57
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.873
    Verilen Beğeniler
    4.128

Önceki çalışmışlığınızdan hak ettiğiniz bir tazminat var idiyse, bunu o zamanlarda işten ayrıldığınızda almış olmalısınız. Bugün alacağınız tazminat sadece bu son işyerinizdeki çalışmışlıklarınıza dair olur.

15 yılın aynı işyerinde geçmesi gibi bir şart söz konusu değil. O güne dek 15 yıllık sigortalılık süreniz ve 3600 gün priminiz varsa, sigorta müdürlüğünden alacağınız tazminat hak eder yazısı ile tazminatınızı alıp işten ayrılabilirsiniz.
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Üye
    fikretkaradeniz Avatarı

Son Giriş
    17.03-2019
    Saat
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0
    Blog Mesajları
    1

İyi günler,

iki sorum olacak,

1. 1998 yılı sigorta girişim var %60 raporla 17 yılda erken emekli olabiliyorum.nisan ayında 15 yılımı dolduruyorum.işten ayrılıp 2 yıl sigorta yılımın dolmasını beklemeyi düşünüyorum.şuanda çalıştığım kurumda 4 yıldır çalışıyorum 15 yılımı doldurduğum için kendi isteğimle ayrılırsam tazminat alabilir miyim?

2. erken emekliliğim 2015 yılında doluyor.işten ayrılırsam bu süreyi çalışmayarak geçirip ,erken emeklilik sürem gelene 2022 maaşı alabilir miyim.

tşk

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    09:57
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.873
    Verilen Beğeniler
    4.128

15 yıl sigortalılık süresi ve 3600 gün prim şartı tamam olduğunda, sigorta müdürlüğünden alınacak bir yazı ile kıdem tazminatı alıp işten ayrılınabilir.

emeklilik için prim günü tamamsa, süreyi beklerken çalışıp çalışmamak sizin bileceğiniz bir şey. Çalışmazsanız, diğer şartları da taşıyorsanız, 2022 maaşı alabilirsiniz tabii: 2022 Engelli Aylığı ile Vakıf Aylığı
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Üye
    fikretkaradeniz Avatarı

Son Giriş
    17.03-2019
    Saat
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0
    Blog Mesajları
    1

engellilik durumuma göre 17 yıl sigortalı 3840 iş günü sgk primim yatması gerekiyor.
    benim sgk primim doldu şuanda sadece yaşı bekliyorum
    toplam 15 yıllık sigorta süremde doldu

çalıştığım kurumda 4 yıldır çalışıyorum
    kıdem tazminatı alıp işten ayrılabilir miyim

Üye
    MeTePe Avatarı

Gerçek Adı
    Hastalık Sormayın
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    6.012
    Verilen Beğeniler
    2.088
    Blog Mesajları
    1

Ayrılabilirsiniz.

Ancak sadece son 4 yıl için kıdem tazminatı alabilirsiniz.

Üye
    fikretkaradeniz Avatarı

Son Giriş
    17.03-2019
    Saat
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0
    Blog Mesajları
    1

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    teşekkür ederim bilgi için