SİGORTA BENİM HİÇ ASGARİ ÜÇRETTEN GÖSTERİLMEDİ , HEP ALDIGIM MAAŞTAN GÖSTERİLDİ.
GECEN TALEP ETTİGİNİZ BİRİKMİŞ AYLARI ALDINIZNE DEMEK , ANLAMADIM ARKADAŞLAR , BANA GELEN YAZIDA NET MAAŞ , 865 YTL YAZIYOR. SSK SİSTEMİNDEDE ÖYLE GÖZÜKÜYOR.
SİGORTA BENİM HİÇ ASGARİ ÜÇRETTEN GÖSTERİLMEDİ , HEP ALDIGIM MAAŞTAN GÖSTERİLDİ.
GECEN TALEP ETTİGİNİZ BİRİKMİŞ AYLARI ALDINIZNE DEMEK , ANLAMADIM ARKADAŞLAR , BANA GELEN YAZIDA NET MAAŞ , 865 YTL YAZIYOR. SSK SİSTEMİNDEDE ÖYLE GÖZÜKÜYOR.
865,00 YTL bize göre fazla gelmişti. Çünkü çalışanın aldığı ücret ayrıdır, işverenin ilgili kurumlara bildirim yaptığı ayrı. ben (biz) asgari ücretten primlerinin ödendiği varsayarak maaşı yüksek bulmuştuk. Aldığınız maaştan primleriniz yattıysa problem yok. iyi günlerde...
Engellilerin primi asgari ücretten yatar diye bir kural yok ki.
Ben de yeni emekli oldum ve syz ve ek ödeme hariç maaşım 1.154 ytl.
SUL-TAN geçen talep ettiğiniz birikmiş aylar derken arkadaş biraz devrik cümle kurmuş anlaşılan,emekliliği hakettiğiniz tarihten itibaren ilk maaşı aldığınız güne kadar birikmiş aylıkları aldınız demek istiyor sanırım.Tabi öyle değil o miktar çok daha yüksektir.
Güzel günlerde harcayınız.
Ufukalp,
Zaten benimde böyle bir tezim ve iddiam yok. Ben sadece Türkiye gerçeğini yazdım. Ne mutlu ki, aldığınız ücret üzerinden primleriniz yatmış.Engellilerin primi asgari ücretten yatar diye bir kural yok ki.
Siz de güzel günlerde acısız, tasasız ve kaygısız harcayın...
SULTAN HAYIRLISI OLSUN İNŞ BENDE O GÜNLERİ GÖRÜRÜM .SENİN ENGELİN NEYDİ ?