TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
Toplam 23 mesajın 16-23 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    08:34
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.873
    Verilen Beğeniler
    4.127

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    sgk evrak takip: Evrak Takip
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Üye
    asi 23 Avatarı

Son Giriş
    11.03-2017
    Saat
    20:20
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

emeklilik işlemlerimi takip ediliyor bülent abi burdan

Üye
    final.33 Avatarı

Gerçek Adı
    TURAN SAĞCAN
    Son Giriş
    30.11-2015
    Saat
    14:33
    Yaşadığı Yer
    MERSİN
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Evet arkadaşlar bugün itibari ile sgk dan 27/06/2012 tarihi ile emekli olabilir yazısını aldım.şimdi ömss başvuru yaptım.sınava girmeyi düşünüyorum.acaba dilekeçeyi versemmi yoksa atamalar ne zaman belli oalcak.o konuda bilgisi olan varmı acaba.ilk atamalar belli olduktan sonramı dilekçe versem kararsız kaldım.emeklilik güzelde 700 tl maaş yetmez.şuan zaten yetmiyor.kararsız kaldım.atamalar ne zaman ?????

Üye
    final.33 Avatarı

Gerçek Adı
    TURAN SAĞCAN
    Son Giriş
    30.11-2015
    Saat
    Yaşadığı Yer
    MERSİN
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Selamlar ; ben aurt kapak ameliyatı oldum 1990 yılında %40 raporum var.2004 yılında vergi indirimi aldım.ilk sigorta başlangıcım 26 haziran 1995

emeklilik dilekçemi vermek için 16 günüm kaldı.2 ay kadar önce sgk ya dilekçe verdim.gün hesabı yapmak için.biraz zor oldu ama neyse bana bir yazı verdiler.28 haziran 2012 de emekli olabilir diye.bende bekliyorum.inşallah raporu yenile demezler veya bazı yazılar okudum süreli emekli ediyorlar yani kontrol muayeneli.örnek 1 yıl sonra kontrol gibi.benim raporumda veya vergi indirim belgemde sürelidir ibaresi yok.raporumda sürekli yazıyor.vergi indirim belgemde süreli veya sürekli diye bir ibare yok.kafama bu takıldı.sgk sorun çıkarma yeri ya emekli ederler ama kontrol muayeneli çünkü raor yenilemede veya kontrolde yeni ceyvele göre %40 alma şansım çok az.böyle bir yetkileri varmı.böyle bir durum olursa napmalıyım.

Bu konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.teşekkürler.

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.873
    Verilen Beğeniler
    4.127

Vergi indirim belgenizde bir süre kısıtlaması yoksa, o hakkınız sürekli demektir. SGK o hakka istinaden emekliliğinizi işleme koyar. Kontrol muayenesi isteme olasılığı çok çok çok azdır. Kötü bir şans olur ancak...
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Üye
    final.33 Avatarı

Gerçek Adı
    TURAN SAĞCAN
    Son Giriş
    30.11-2015
    Saat
    Yaşadığı Yer
    MERSİN
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Selamlar ;
    ben daha önce 27/02/2012 tarihinde dilekçe sgk ya vermiştim.bana 27/06/2012 tarihi itibari ile emekli olabilir diye yazı verdiler.yazıda şu ibare var ''27/06/2012 tarihinden sonra c/b' sine göre emekli olabilirsiniz'' diye acaba bu nademek.bunu anlamadım.bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Teşekkürler

Üye
    final.33 Avatarı

Gerçek Adı
    TURAN SAĞCAN
    Son Giriş
    30.11-2015
    Saat
    Yaşadığı Yer
    MERSİN
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Selamlar
    evet büyük gün bugündu
    öğleden sonra işyerinden emeli olur yazısını beraber diğer evrakları mersin sgkya verdim.memur bayan daha önce nisan da verdikleri 27/06/2012 den sonra emekli olabilir yazısı olmasına rağmen 1 temmuz itibari ile emeklilik maaşını hak ettiğimi ama vergi dairesi ile yazışmaların olacağını söyledi.bende şaşırdım.niye 2 ay yazışmışlardı daha önce anlamadım.2 temmuz itibari ile e devletten tahsis numarası ile takip edebileceğimi söyledi.sürecin hızlanmasını isterseniz vergi dairesine söyleyin çabuk yazsınlar dedi.siz takip edin dedi.nasıl olacak hiç bir bilgi vermedi.durum bu hayırlısı bakalım ne olacak.bu konuda bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.özellikle mersin için
    şimdiden teşekkürler.

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.873
    Verilen Beğeniler
    4.127

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Vergi dairesinden elden yazı alığ SGK'ya verseniz, kabul edecekler miymiş?

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12