TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
Toplam 28 mesajın 16-28 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    emoli72 Avatarı

Son Giriş
    18.10-2013
    Saat
    00:30
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    tesekkür ederim bülent bey.....

Üye
    ((mehmet)) Avatarı

Gerçek Adı
    Mehmet
    Son Giriş
    29.08-2018
    Saat
    23:24
    Yaşadığı Yer
    Tokat
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    1

slm cümleten bende as hastasıyım yıl 2006 da emeklilik dilekcesi verdim üniversite hastanesişne gittim bir hafta boyunca ölçtüler biçtiler sen emekli olabilirsi dediler sonrada cevap geldi çalışma işgücü kaybının üçte ikisini kaybetmen lazım dediler benim ki kaç çıktı diye sordum üçte bir dediler ve emekli olamadım bende şimdi prim gün sayımı 3600 e cıkarmayı bekliyorum bidaha deneyecem şansımı

Üye
    celik3454 Avatarı

Gerçek Adı
    hüseyin çelik
    Son Giriş
    16.07-2015
    Saat
    02:05
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

ugur kardeşim şu an aktif ssk olarak çalişmaktayım a.s hastasıyım özürlü raporu almak için ilk önce nerden randevu aalmam gerekiyo ne yapmam gerekiyo sadece arstırma hastanesine gidip fizikten randevu alıp rapor için basvurabilirmiyim veya baska bir yere basvurup taleptemi bulunmam gerekiyo bu arada 20 yıllık a.s hastasıyım goguste daralma kamburluk el ve ayak bilek eklem ağrısı şişme bel boyun kalça hepsi var kanda enfeksiyon yuksek anlıcan agrısını yasayan bilir agrı kesici fayda etmiyo basvuru anlamında yardımcı olurmusunuz simdiden tskr ederim

bülent bey s.a 20 a.s hastasıtm ssk aktif olarak calısmaktayım su ana kadar hiç başvuru yapmadım özurlu raporu için ilk basvuru yapmam gereken yer neresi veya sadece fizk bolumune gidip rapor talebinde bulunabilirmiyim arastırma hastanesine

Üye
    allakasi Avatarı

Gerçek Adı
    ugur
    Son Giriş
    03.05-2023
    Saat
    20:01
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    5
    Verilen Beğeniler
    0

sade fizikle bölümü ile olucak bir şey degil rapor vermeye yetkili hastanelerden heyet için randevu alıp gerekli bölümler onlar yönlendirir hepsine girerek 40 ve üzeri rapor almalısınız en az ozaman engelilere tanınan haklardan yararlanır sınız ayrıca emeklilik için ise rapor baglı oldugun defter darlıga başvurarak vergi indirimine başvurmalısınız defterdarlık size enyakın hastaneye rapor için sevk eder http://www.engelliler.biz/forum/saka...-evraklar.html

Üye
    petsiyem Avatarı

Gerçek Adı
    petsiyem
    Son Giriş
    03.01-2022
    Saat
    11:26
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Merhaba,
    Bende Ankilozan Spondilit hastasıyım. Bu hastalıkla birlikte astım ve proteinuri rahatsızlıklarımda var. Toplamda hepsinden % 74 oranında raporum var ve Vergi indiriminden faydalanıyorum. Kısmetse 5,5 ay sonra emeklilik başvurusu yapacağım ( 17 yıl 3840 gün koşulu ile ). Benim hastalığımda 14 yıldır var, Ben sadece bu hastalıktan bile % 40 üzerinden alırım zannediyordum fakat %27 verdiler sadece. Ama Bülent Bey' inde bahsettiği gibi, bu hastalık kişiden kişiye değişik olumsuz etkiler yapabiliyor. Size tavsiyem Malulen için değilde Vergi indirimi için başvuruda bulunmanız. Göğüs şikayeti ile birlikte büyük ihtimalle %40 üzerinde rapor alırsınız. Sağlıcakla kalın

Üye
    celik3454 Avatarı

Gerçek Adı
    hüseyin çelik
    Son Giriş
    16.07-2015
    Saat
    02:05
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

vergi indirimi 100 de 60 ustu alınıyomu

Üye
    sarasota Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    adana
    Alınan Beğeniler
    38
    Verilen Beğeniler
    12

vergi indiriminde 40 ve üzeri yeterlidir

Üye
    ismail37 Avatarı

Gerçek Adı
    ismail
    Son Giriş
    17.01-2016
    Saat
    19:55
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

merhaba ankilozan spondilit hastasıyım 1996 yılında %67.6 malülen emekliye ayrıldım yakın zamanda evraklarımı kaybettiğimden yenilere ihtiyaç duydum ve sgk görevli arkadaş ankilozan spondilit hastalığından devletin artık malülen emekliye ayırmadığını iletti ve bana verilen heyet raporunun bir kaç yerde geçersiz olduğunu ilettiler ben bu raporu nasıl alabilirim işbaşi verme durumu olurmu acaba
    Konu ismail37 tarafından değiştirilmiştir (13.01-2016 Saat 10:22 ).

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    22:03
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.028
    Verilen Beğeniler
    4.299

@ismail37

Maluliyet cetveli'Ne göre aşağıdaki haller maluliyeti gerektirir:

C. Ankilozan spondilit veya diğer spondiloartropatilerde omurga tutulumunda
    1. Dorsolomber veya servikal omurganın uygun görüntüleme tetkikleri ve fiziksel muayenede vertikal pozisyondan (sıfır dereceden) 50° veya daha fazla fleksiyonda ankiloze olması.
    veya
    2. Dorsolomber veya servikal omurganın uygun görüntüleme tetkikleri ve fiziksel muayenede vertikal pozisyondan (sıfır dereceden) 30° veya üzerinde (50°’den az) fleksiyonda ankiloze olması ve herbiri en az orta derecede olmak üzere iki veya daha fazla organ/vücut sisteminin tutulması.

Üye
    Sukru12345 Avatarı

Son Giriş
    15.04-2020
    Saat
    20:22
    Yaşadığı Yer
    Kayseri
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Benim belinde ankilozon sibon var L3L4 de kaynama ve aşırı tahrip var ben de endol sarkoz volderen kullandım şimdi siponi adlı bir ilaç verecekler bu sitedeki yorumları okudum bir şansımı denemek için heyete gittim ólcumler yapıldı heyetten çıktım sonuç postayla ulaşacak dediler Şimdi sonuç bekliyorum ama merak tan düşünüyorum alan arkadaşlar varmı yardımcı olursanız sevinirim bun dan 9 sene önce ben 29 yaşındayken fizik doktoru bana 70 yaşındaki dedemin beli seninkinden iyi ediyordu

Üye
    mehmetkandakoglu Avatarı

Gerçek Adı
    Mehmet
    Son Giriş
    15.01-2019
    Saat
    20:23
    Yaşadığı Yer
    SAFRANBOLU
    Alınan Beğeniler
    3
    Verilen Beğeniler
    0

bende ankilozan spondilitten emekli oldum ama yıl ve prim günümü doldurarak 19 yıl 4080 günle

Üye
    serkan52 Avatarı

Son Giriş
    02.08-2017
    Saat
    20:45
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Merhaba arkadaşlar bende as hastasiyim 2000 yılından beri hastayım sigorta prim sayım 4531 gün malulen emekli ola bilirmiyim daha heyet girmedim heyet için bekliyorum yüzde kaç oranla almam gerekir cevap vere bilirsiniz isdiden çok teşekkür ederim Cenabı mevlam yar ve yardımcımız olsun birde hastalıktan dolayi boyun kalça omurga baya bir ağrılar var

Üye
    De-Kont Avatarı

Son Giriş
    29.09-2023
    Saat
    11:08
    Yaşadığı Yer
    Çanakkale
    Alınan Beğeniler
    151
    Verilen Beğeniler
    94

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    @serkan52

Geçmiş olsun.Bende as liyim.Epey de deformasyon var.Ağrısını çeken bilir,eş dost bile anlamaz malesef.
    Daha önceden elimde %74 sürekli rapor olmasına rağmen 2018 de maluliyet için müracat ettim ,maluliyet için önceden alınmış raporlar işe yaramıyor,sgk hastaneye sevk ediyor,sonuç sgk ya gidiyor ve karar veriyor.5 ay sonra red geldi,itiraz etmedim,yıllar sürebiliyor bu süreç çünkü.Tekrar işe girdim,elimde önceden aldığım %73 raporla vergi indirimine başvurdum ,onaylanıp gelince 3600 günü doldurup emekli oldum.

Maluliyet,itiraz vs ile vakit kaybetmeyin,çok zor çünkü.Sigorta giriş tarihiniz nedir ? Büyük ihtimal %40 üzeri bir rapor alıp bu raporlada vergi indirimi alırsanız yıl şartınızda tutuyorsa emekli olabilirsiniz.Doğum yılınızı ve sgk girişinizi yazarsanız yol gösterebilirim.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

LinkBacks (?)

1. 02.05-2011, 11:16