TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 9 mesajın 1-9 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    mustafacan2010 Avatarı

Gerçek Adı
    mustafa
    Son Giriş
    16.09-2012
    Saat
    16:45
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    merhaba bende böbrek nakilliyim yaklaşık 11 yıl oldu raporum 2001 ılında aldım omurilikte de de skolyoz sağ kolda ameliyatla kasım alındı yeniden rapor almak için baş vurmak istiyorum acaba malülen emekli olma şansım varmı bilgilendirirseniz sevinirim...10 yıldır aralıksız çalışıyorum...

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    08:29
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.028
    Verilen Beğeniler
    4.299

İlk sigortalı olduğunuzda diyalize giriyor muydunuz? Şunun için soruyorum: malulen emeklilik için (yani 10 yıl sigortalılık süresi ve 1800 gün primle emekli olabilmek için) ilk sigortalı olunan tarihte maluliyeti gerektirecek düzeyde işgücü kaybının bulunmaması şart.

Üye
    mustafacan2010 Avatarı

Gerçek Adı
    mustafa
    Son Giriş
    16.09-2012
    Saat
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

hayır ben nakıl olduktan sonra siğortalı işe girdim 2001.10.13 de başlama tarihi aralıksız çalışıyorum

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.028
    Verilen Beğeniler
    4.299

Yani ilk sigortalı olduğunuz tarihten önce nakil oldunuz? Öylyse, malulen emekli olamazsınız. Malulen emekli olabilmek için, bugün maluliyete gerekçe olan durumun ilk sigortalılık tarihinde bulunmaması gerekir...

Üye
    mustafacan2010 Avatarı

Gerçek Adı
    mustafa
    Son Giriş
    16.09-2012
    Saat
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

merhaba ben %80 raporluyum böbrek nakilliyim ayrıca raporumda yer almayan başka özür durumumda var skolyoz ve sağ kolda kas eksikliği yaklaşık olarak 10 yıldır aralıksız çalışıyorum...hergün ilaç alıyorum...sizden öğrenmek istediğim raporumu yenilesem malilen emekli olabilirmiyim teşekkür ederim..

3600 günüm doldu yüzde 75 raporum var emekli olabilirmiyim

Üye
    UMOZTURK Avatarı

Son Giriş
    01.01-2021
    Saat
    17:12
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Vergi indiriminden faydalanıyormusunuz. Faydalanıyorsanız ve raporunuz %80 ise 3600 gün prim 15 yıllık sigortalılık süresi ile sakatlıktan dolayı erken emeklilik hakkını kazanabilirsiniz. Nakilden sonra sigortalı olduğunuz için malulen emekli olamazsınız. Ancak vergi indiriminden faydalanarak erken emekli olabilirsiniz.
    Bunun içinde sigortalı olarak işe başladığınız tarihten itibaren en az 15 yıl geçmiş olması gerekir.

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.028
    Verilen Beğeniler
    4.299

UMOZTURK'ün dediği gibi...

EMeklilik için şu tabloya tabisiniz:

Emeklilik için emeklilik zamanınız gelemeden önce (ister bugün ister son gün) defterdarlıktan sakatlık indirimi elde etmeniz şart: http://www.engelliler.biz/forum/saka...-evraklar.html
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Üye
    mustafacan2010 Avatarı

Gerçek Adı
    mustafa
    Son Giriş
    16.09-2012
    Saat
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

hayır girmiyordum 1996 daa diyalize girmeye başladım 1999 5.20 de ameliyat oldum

Merhaba 2001 yılından sigota girişim var halen çalışıyorum pirim gün sayım 3630 Böbrek nakilliyim Malülen emekli olmak istiyorum 1800 gün veya 3600 den emekli olabilirmiyim konuyla ilgili bilgi verebilirmisiniz..

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.028
    Verilen Beğeniler
    4.299

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Nakil sonrası % 70 rapor veriliyor. Bu oranla defterdarlıktan 2. derece sakatlık indirimi elde edebiliyorsunuz. Bu da emeklilğinizi (gün/ay/2001 +) 17 yıl 8 ay sigortalılık süresi ve 3920 gün prime bağlıyor.
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...