TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
Toplam 22 mesajın 16-22 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    08:34
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.873
    Verilen Beğeniler
    4.127

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Malulen emeklilik başvurunuzun reddedilişi üzerinden çok zaman geçmiş. Şu anda o karara karşı dava açmanız mümkün değil. Yapmanız gereken şey malulen emeklilik için yeniden sgk'ya başvuru yapmak, reddedildiğinde de yukarıda aktardığım mahkeme kararını örnek göstererek red kararına karşı dava açmaktır...
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Üye
    mustafa aşık Avatarı

Gerçek Adı
    mustafa
    Son Giriş
    17.06-2016
    Saat
    23:04
    Yaşadığı Yer
    ist ve gebze
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

sayın hocam bildiginiz gibi benim birden fazla hastalıgım var bugün ögrenmiş oldugum bir yeni yasa resmi gazetede ocak ayının 14de resmi olarak yayınlanmış yani birden fazla hastalıgı olanlar nasıl yararlanacaklar yardımcı olursanız sevinirim ben bazı örnekler kopyalıyorum

şimdi hocam sadece pirim eksikligim var yaklaşık 3600 ü tamamlamam için 5 yıla ihtiyacım var sonuçda 1800 günü tamamladım ve askerligide eklersek baya olur sanırım ama benden tek hastalıkdan ` istiyorlar geçen sene istediler ancak tek hastalıkdan ` alamadım P de kaldım yani ret gelmişdi şimdi bu yeni çıkan kanundan faydalanarak nasıl emekli olabilirim ben pek bişe anlayamadım bu yasadan birden fazla hastalıgım var ken bu maddeyle emekli olabilirmiyim

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    08:34
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.873
    Verilen Beğeniler
    4.127

SGK tek bir durumdan maluliyet olmalı diye diretiyor, ama dava açarak bu konuyu aşmak olası: http://www.engelliler.biz/forum/emek...emeklilik.html
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Üye
    mustafa aşık Avatarı

Gerçek Adı
    mustafa
    Son Giriş
    17.06-2016
    Saat
    Yaşadığı Yer
    ist ve gebze
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

slm bülent bey ben bugün /11/2/2013 yeni bir rapor aldım ancak vergi indirimi için muracaat etmiştim almış oldugum rapor ist.bakırköy osmaniye hastanesinden ünser,aktif,kolit den 0/50 kalp den 0/44 ankilozon spondilit den 0/24 verdiler ömürboyu geçerli oran 0/79 verdiler ancak diger rapor ankaraya yollanmış ordan vergi dayiresine gelecekmiş . şimdi bülent bey bu almış oldugum oran defnedarlıkda yukselebilir diyorlar veya düşe bilir diyorlar eyer yükselirse ve 0/80 ni verirlerse ben bu vergi indirimiyle 1800 günden emekli olabilirmiyim ve bu vergi indirimini nerelerde nasıl kullanabilirim ançak verdi indirimini 2 veya 3 ay sonra çalışdıgım işyerine gelecegini söylediler. ancak kafam başka şeylerede takıldı birden fazla hastalıkdan emekli oluna biliniyormu kanunen.

Üye
    allakasi Avatarı

Gerçek Adı
    ugur
    Son Giriş
    22.12-2021
    Saat
    20:25
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    5
    Verilen Beğeniler
    0

%80 le 1800 den emekli olunmaz 15yıl 3600 pirimle le vergi indirimi alarak 1. dereceden emekli olursunuz malülen emeklilik farklı sgk kurum kendi hastaneye sevk eder % 60 ve üstü iş güçü kaybı var ise ve ilk işe başladığınızda engelli degil iseniz kabul etmeleri gerek kabul etmezler ise itiraz etme hakınız var önceki aldıgınız raporları kabul etmezler kurumun kendi sevki şart sizin sgk girişi 92 vergi indirimi 64 ise 2 dereceden oluyor vergi indirimi ile 3680 pirimle emekli olursunuz giriş kurtarı yor emeklilik için fakat piriminiz yeterli degil malülen emeklilik ret verdiler ise yapacak birşey kalmıyor pirimi tamamlamaktan başka

Üye
    mustafa aşık Avatarı

Gerçek Adı
    mustafa
    Son Giriş
    17.06-2016
    Saat
    Yaşadığı Yer
    ist ve gebze
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

vergi dayiresi yani nefnedarlık vergi indirimi, için hastaneye sevk etdi ve salık kurulu bana 0/79 oranında rapor verdiler ve dediklerine göre vergi indirimi benim iş yerine gelicekmiş şimdi bu vergi indirimi bana gelmeden başka yerlerde deyerlendiriliyormuş ve bu 0/79 oranı defnedarlıkda yani vergi dayiresinde yükselme imkanı varmı

Üye
    namzet Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    DENİZLİ
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    malülen emeklilik için bildirim kadarıyla tek bir hastalık için geçerli.bence sen maluliyeti karıştırma ilker byin dediği gibi vergi indirimide aldığına göre erken yaşlılık emekliliğinden emekli olmaya bak.3600 güne primlerini tamamladığında emeklilik için müracaat edebilirsin.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12