Teşekkür ederim dün ssk gittim bilgi almak için eksik felan varmı diye 03-03-2014 emekli olabilirsiniz dediler hayırlısı
201.000 milyar 4550 gün prim var hep yüksekten yattı acaba ne kadar maaş baglanır ortalama
Teşekkür ederim dün ssk gittim bilgi almak için eksik felan varmı diye 03-03-2014 emekli olabilirsiniz dediler hayırlısı
201.000 milyar 4550 gün prim var hep yüksekten yattı acaba ne kadar maaş baglanır ortalama
Ali Tezel'in sitesinde maaş hesaplama sütunu var gerekli bilgileri doldurup 20-TL de ödeme yaptığınız da size ne kadar maaş bağlanacağını bildiriyorlar.
Allah herkese emekliliği nasip etsin ne mutlu size...
Tşk ederim
Ne gerek var 20 tl vermeye ben size tahmini bir rakam bulayım emekli maaşınız en az 1500 tl.
Tşk ederim officer verdiginiz bilgi için
CETİNSS;
T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu buradan hesaplaya bilirsiniz hayırlısı olsun
merhaba arkadaşlar işyerinin muhasebecisiyle görüştüm ilk önce ben çıkışını verip ondan sonra ssk gidiceksin dediler bende işyerinde çalışmayı düşündügüm için ilk önce ssk gidip emekli olabilir yazısı almadan çıkış almak mantıklımı ssk sorun olurmu 1 hafta önce gittigimde 03-03-2014 emekli hak kazanıyrosun dediler
ve emekli olabilir yazısı sadece tazminat almak için degilmi
Emeklilik yazısını sgk'dan almadan işten ayrılırsan tüm kıdem tazminatı hakkını kaybedersin. Önce SGK'dan yazı, sonra onun işyerine verilmesi ve sonra çıkış işlemleri...
merhaba arkadaşlar bügün emeklilik için evrakları verdim ssk bana takip numarası verdiler acaba tahsis numaram ne zaman belli olur ve nerden ögrenirim yenden işe girmek için
yardım larınız için şimdiden teşekkürler
e devlete sisteme giriş yapın (TC no ve şifrenizi girin) bakın alt tarafta 4a hizmet dökümü diye bir yer var oraya bakın bir kaç günde bir tahsis numaranız orada çıkacaktır evraklarınız sonuçlanınca
teşekkür ederim liljan
1 04.03.2014 İSTANBUL SGİM ARNAVUTKÖY SGM HALKLA İLİŞKİLER SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ 2 04.03.2014 İSTANBUL SGİM ARNAVUTKÖY SGM HALKLA İLİŞKİLER SERVİSİNE ZİMMETTEN ÇIKARILDI 3 05.03.2014 İSTANBUL SGİM ARNAVUTKÖY SGM GENEL EVRAK SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ 4 05.03.2014 İSTANBUL SGİM ARNAVUTKÖY SGM GENEL EVRAK SERVİSİNE ZİMMETTEN ÇIKARILDI 5 05.03.2014 İSTANBUL SGİM GAZİ OSMAN PAŞA SGM GELEN SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ(DAĞITIMLI) 6 05.03.2014 ŞAHIS TAAHHÜTSÜZ GÖN. ÜZERE İŞLENDİ(DAĞITIMLI) 7 EVRAK KAPANDI..
Tüm şartlar tamam olduğuna göre Nisan 21 gibi ilk maaşınızı alırsınız Çetin.
bülent bey,aynı ibareler benimde ssk evrak takibinde yazıyor.05-03-2014 evrak kapandı yazıyor,bende mi o tarihlerde maaş alacağım.benim başvuru tarihim 20 şubat.