TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 3 mesajın 1-3 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Karfo Avatarı

Gerçek Adı
    Şener
    Son Giriş
    15.04-2023
    Saat
    12:17
    Yaşadığı Yer
    Karaman
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Slm arkadaşla gelsin %42 sürekli raporum var..Bagkurdan 2005 giriş 2021 çıkışım var..5858 günde primim mevcut…. Şimdi sskl olarak Çalışıyorum 400 günde…ssk primim var Toplam 6258 gün primim VAR..Bagkurdan emeklilik için müracat ettim 28. Maddeye göre..kabul etmiyor… Malulen emeklilige yönlendiriyor… sen şimdi ssklısın diyor..benim %60 raporum yokki….Araştırmalarıma göre ordanda ret geliyormuş ne yapmalıyım tşk ederim

2020 yılında %42 sürekli raporum var. Bagkurdan günüm ve prim günüm doldu .emeklilik müracat ettim 28. 5 maddeye göre memur kabul etmiyor..Malulen müracat edecen diyor bu konuda bilgisi olan varmı arkadaşlar.....

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    19:22
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.952
    Verilen Beğeniler
    4.223

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    @Karfo

Anlamsız şekilde evet, malulen emekliliğe sevk ediyorlar, sonra "malul değilsin" dediklerinde siz "allah belanızı versin, biliyorum ben de, onun için işlemleri 28/5'e göre yapın" diyorsunuz. Onlar da 28/5'e gör işlem yapıp emekli ediyor

Üye
    Karfo Avatarı

Gerçek Adı
    Şener
    Son Giriş
    15.04-2023
    Saat
    12:17
    Yaşadığı Yer
    Karaman
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    En sonunda müdüre çıktım görüştüm 28/5 e göre hastaneye sevkimi yaptırdım..heyete girdim çıktım Bakalım sonuç ne olacak beklkiyorum