TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 4 mesajın 1-4 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Aliemin Avatarı

Son Giriş
    22.02-2023
    Saat
    02:32
    Yaşadığı Yer
    Kocaeli
    Alınan Beğeniler
    7
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    1 yıl süreli lenfoma ve kalp ile 88 oran aldım emekliliği hakediyorum şimdi ne yapmam gerek maliyeye yollasam onlara onaylatsam belki sürekli onaylarlar emekli olmak istemiyorum.su an ama bir taraftan dan da cebime koymak istiyorum gelir vergisi indirimi sanırım çok birşey değilmiş kaç tl kazancim olur ayda bilmiyorum ne yapmam gerek simdi

Üye
    hanifeaydin Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    277
    Verilen Beğeniler
    57

merhaba istanbul ili ataşehirdeki vergi dairesine gitmeden internetten başvuru yapıp aynı gün evrak teslim ettim 5-6 güne indirim geldi .eğer çalışıyorsanız bununla aynı gün emeklilik başlatırsınız rapor yenileme de rapor bitim tarihinden önce 3 ay evvelinden sürece başlamak lazım diyorlar.neticede işyerinizde çalışmaya devam edeceksiniz işyeride bunu kabul ediyorsa kendi maaşınız ve emekli maaşınız sizi rahatlatır.ama maaşa yansıyan vergi indirimi asgari ücrette yok gibi. yüksek maaşlarda 250 gibi bir rakam değmez sırf bunu düşünüyorsanız. ama emekli maaşı tabi ki elinizi rahatlatır. sonuçta raporunuzu en az %40 ile yenileyecekler kanser nedeni ile belki sürekliye döner ....raporda aklnızda soru kalmasın artık hep raporunuz olacak süreli ya da süresiz ...ben de çok ikilimde kalmıştık inanın ama emekli oldum onca ilaç hastane ancak emekli+normal maaşım yetiyor.çoğu doktorum özelde .bu sene muaneye ilaç %300 zam .

Üye
    Aliemin Avatarı

Son Giriş
    22.02-2023
    Saat
    02:32
    Yaşadığı Yer
    Kocaeli
    Alınan Beğeniler
    7
    Verilen Beğeniler
    0

Teşekkür ederim ilginize kamu bankası olduğu için emeklinolup c çalışma şansım olmaz bende çalışarak vergi indirimi alsam mı dedim engelli kadrosuna alicaklar belki ilerde kariyer iyi olursam önüme engel çıkar diye düşündüm sizde miktar değmez diyorsunuz

@hanifeaydin

Vergi indirimi başvurusu yapıldığında illaki emekli olmak zorunda değiliz değil mi ?Rapor süreli şu an vergi indirimi basvurus yapıldığında raporun sürekli ye dönme ihtimali olabiliyor mu birde vergi indirimi olduğu zaman işyerinde engelli kadrosunda mi gorunucem

Üye
    hanifeaydin Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    277
    Verilen Beğeniler
    57

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    merhaba detaylı ve son güncel çıkan yönetmelikleri bilmiyorum bunu baştan söyleyeyim sizi yanıltmak istemem .şöyle ki beni işyerim sanki vergi indirimi şart koşmuştu diye hatırlıyorum emin değilim.ama ben kendim alıp verip verdim.süreliler hastalıklar geçmiyor ise kronik ise sürekliye döner ama bunu dinleyen heyet yok kafalarına göre 2 yıl 3 yıl veriyorlar...vergi inidirmi alıp vermemek size kalmış ...bu arada rapor süreli ama vergi indiirmi süresiz olan çok örnek bu sitede yazıldı.YANİ HERŞEY HEYETE KURULA VERGİ DAİRESİNİN RUH HALİNE BAĞLI.HERŞEY BELİRSİZ.