Eree kusura bakmayın, tekrsrdsn 4b emekli ödeme bilgisine bakip ne yazdığını söylerseniz sevirim
Eree kusura bakmayın, tekrsrdsn 4b emekli ödeme bilgisine bakip ne yazdığını söylerseniz sevirim
Ödeme bilgisi yok, aylık bilgisi var
Evet 4b emekli ödeme bilgisinde sizdede aynısı yaziyomu
@mehmet.yorulmaz
bu cuma yada pazartesi günü gözükür,bazen ayın 16-17 sini buluyor
Ülkemizde toplam kaç kişi en düşük emekli maaşı olan 5.500 tl ile geçinmek zorundadır?
(TBMM de iktidar vekillerinin oylarıyla endüşük emekli maaşının asgari ücret(8.500 tl) seviyesinde olması için kanun RED EDİLMİŞTİ yakın zamanda)
@ayDÜNYAvazo
Nerede olduğunu anımsamıyorum ama %40'ı diye okumuştum bir yerde. Ama şu da var, ben eskiden en düşük emekli aylığının %40 üzerinde maaş alırdım, şimdi %20 dahi üzerinde değil maaşım. Şimdi 6400 TL maaş alacağım, Asgari ücretin dahi %25 altında! Yani, yukarıdakini aşağıya çektiler yıllar içerisinde.
Arkadaşlar 4 b emekli aylık bilgisini goruntuleyebilen varmi
Benim yskiniminda 4a emekli aylık bilgisi görünmüyor oda normal emekli
Ben de 4b normal emekliyim benimde emekli aylık bilgim gorunmuyor
Arkadaşlar 4 b bağkur emekli aylık bilginize baksnilirmisinuz sizde görünüyor u
Bağkur emeklisi olan arkadaşlar lütfen e devletinizde bakarmisiniz rica etsem 4 b emekli aylık bilgilerinize bajarminiz , sistemde yaşanan teknik sorundan dolayı işleminiz txmsmlanamamistir diye bı yazı cikiyormu, bir hafstadan fazladır böyle bı durum var sizdede aynı yazı cikiyormu
merhaba ben şubat ayı itibari ile vergi indiriminden emekli oldum. birikmiş maaşı 14 şubat 4.399 tl çektim. fakat aylık ve ek ödeme bilgisi yok. bu yatan maaş mı yoksa günlük ödeme mi oluyor? bir de emekli maaşları bu ay erken yatmış bende o da gözükmüyor. aldığım ödeme maaşmıydı acaba ?
Ara zam yapılacak.
Bakan açıklama yaptı bugün.
Şöyle asgarî ücrete eşitlese, ikramiyeleri de 1'er maaş yapsalar.