@Zaralı58
Bildiğim kadarıyla bunu işveren ödüyor. Yanlışım varsa beni düzeltin arkadaşlar.
SGDP
(Sosyal Güvenlik Destek Primi)
@Zaralı58
Bildiğim kadarıyla bunu işveren ödüyor. Yanlışım varsa beni düzeltin arkadaşlar.
SGDP
(Sosyal Güvenlik Destek Primi)
@Zaralı58 engelli kadrosunda mi çalışıyorsun.Aynı iş yerinde emekli olduktan sonra çalışmaya devam edersen primini isyeri yatırır.Bende 6 ay önce emekli oldum aynı işlerinde engelli kadrosundan devam ediyorum asgari ücret alıyorum sgdp işleri yatırıyor ssk ya. Seninle bir ilgisi yok primin kanunen emekli olduktan sonrada çalışa bilin 4a statüsünde çalışan işçi
Merhaba emekli olup tekrar iş başı yapman kaç günü buldu bende talepte bulundum kurumdan cevap bekliyorum
Başlığı değiştirsek iyi olur 😁😁😁
@xerib85 emekli olunca aynı işlerinde çalışacaksın isyeri bugün çıkış yapar yarın SGDP olarak giriş yaparak işlerinden hiç ayrılmadan devam edersin çalışmaya.isveren muhasebe birimi oturduğu yerden bilgisayar başından halleder 8 maddeden çıkış verip tekrar giriş yaparak.e.eklilik için dilekçe verince ssk verdiğin ayın bitiminden itibaren maaş işlemeye başlar emekli maaşı diğer ayın son haftası çekersin büyük ihtimalle