8 yaşından beri bürokratik bir aile de olmak sizi hukuki ve kanuni konularda uzman yapıyor anladığım kadarıyla. Bu durumda babası polis memuru olan ben de adi suçlar bakımından uzman olduğumu iddia etmeliyim ki asla öyle bir hadsizlik yapmam yapamam yapılmaması gerektiğini düşünürüm. Diğer bir mesele benden yaş olarak büyük olmasının hiç bir önemi yok çünkü ben yaşa değil yaşantıya yani fiilata saygı duyarım. Ayrıca üyelik tarihimize bakarsan kimin buradaki insanlar için bir şeyler yapmaya çalıştığını illa yazarak gösteriş usulü ile değilde fiili ve sessizce adabınca yapıldığını insanların taktirine bırakıyorum. GİB yani Gelir İdaresi Başkanlığına şahsen gidip işleri halleden biri olarak şunu söyleyebilirim. Orada oturan 30 kişinin 25 tanesi ne hakkında çalıştığını hangi kanundan ne kadar sorumlu olduğunu bilmeyecek kadar şuursuz. Kendi dosyamı kendim takip edip eline verip yapması gerekeni söylediğim adamlarla ilgili bana tanrı gelse ahkam kesemez. Bundan sonra size cevap yazmayacağım. Çünkü vakit kaybı. @Bilgi Hazinedir
Ben ne diyorum sen ne diyorsun hocam. Sen emekli olurken asgari ücret üzerinden mi emekli oldun onu bir söylesene.
Asgari ücret üzerinden emekli olduysan tamam okey ben hatalıyım özür de dilerim. Ancak Asgari ücret üzerinden emekli olmadıysan sorun var diyorum. Mevzuatı araştırıp okumak bu kadar zor olmasa gerek yahu. @deasn12