idosente sizn tahmini doğru cıktıydı 3360 tl alıyorum temmuzda ne kadar olur tahmizce emeklıye zam
@engin9
Merhaba,verdiğiniz güzel ve ayrıntılı cevaplardan ötürü teşekkür ederim.
Düşünceme göre en anlaşılır yöntem sizin paylaştığınız şekilde olmaktadır.
Saygılar.
idosente sizn tahmini doğru cıktıydı 3360 tl alıyorum temmuzda ne kadar olur tahmizce emeklıye zam
Bakan nebati çeşitli konulardan emekli olanların maaşlarında düzelme olacak dedi çeşitli konulardan kastedmek isteği ne
İşin doğrusu kendi de bilmiyordur.Tüm emeklilere zam yok demek istemiş sanırım.
çok çeşitli konulardan emekli olanlar var iş görmemzlik ödeneği alanlar yetim maaşları vs bnlar dahil mi acaba
SADECE MERAK ETTIGIM ÇEŞİTLİ KONULARDAN EMEKLİ OLANLARIN MAAŞLARINDA DÜZELMEYE GİDECEGINI SOYLEDI ÇEŞİTLİ KONULARDA EMEKLİ OLANLARDA KASTEDMEK İSTEİĞİ NE SÜREKLİ İŞ GORMEMEZLİK ODENEKLERİ ICINDE MI CUNKU HALA 500 600 TL ALANLAR VAR
Türkiye'de yaklaşık olarak 920 bin kişi 4A Sgk emeklisi hazine desteği ile 2500 TL maaş alıyor. Temmuz ayında hazine desteği ile emekli maaş alanlarda Ocak 2022 de ki gibi bir güncelleme olacak bu kesinleşti. Cimer de 22 bin emekli istek ve şikayette bulundu. Hesaplama yapacak olursak Emekli maaşı net 2041 TL olan vatandaş hazine desteği ile 2500 TL alıyor.
Eğerki hiç bir güncelleme yada işlem yapılmazsa %40 enflasyon zamının hiç ama hiç bir getirisi olmayacak.
2041 x %40 = 2871 TL..
2871 - 2500 = 371 TL zam
Gülermisin ağlarmısın...
@deasn12
merak ettiğim surekli i gormemezlık odeneklerı 4a emeklı kaadı uzerınden odenıyor suyreklı iş gormemezlık odenegı alanların maaşlarında düzeltme yapılacak mı 400 500 lira maaş alanlar var daha