@ozi-82
Her iki maaşı da aynı anda alırsınız. Ama fazla olanın tamamını az olanın yarısını bağlarlar.
Çok emin değilim ama farklı bankalardan almaya mani bir şey olmaz.
Merhaba arkadaşlar,
sürekli iş göremezlik geliri alıp aynı zamanda vergi indiriminden emekli olmayı planlıyorum.
Emekli olunca SGK dan tek emeklimi olmuş oluyorum. Sürekli iş göremezlik maaşı kesiliyor mu veya
iki ayrı maaş mı oluyor.
iki ayrı maaş oluyorsa eğer farklı bankalardan alabiliyormuyuz. Sürekli iş göremezlik maaşı ve emekli olanlar bilgi verebilirse sevinirim.
saygılar.
@ozi-82
Her iki maaşı da aynı anda alırsınız. Ama fazla olanın tamamını az olanın yarısını bağlarlar.
Çok emin değilim ama farklı bankalardan almaya mani bir şey olmaz.
Bilgi için teşekkür ederim.
İki maaşı alanlar var ise yazabilirse güzel olur. Benim sürekli iş göremezlik kısmi değil tam olduğu için maaş yüksek. Emekli maaşını hesaplatınca ise gerçek emekli maaşı düşük kalıyor. Bakalım ne olacak emekli olunca merak ediyorum..
Sigorta prim ve yaş şartlarını yerine getirdiğiniz zaman normal emekli olabilirsiniz.
ayrıca ; emekli olduğunuz tarihten itibaren sürekli iş göremezlik maaşınızıda alırsınız.
önemli bir detay ; her iki maaşıda alırken yüksek olan maaşın tamamını, az olan maaşında yarısını almaya devam ediyorsunuz.