TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
Toplam 18 mesajın 16-18 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    hanifeaydin Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    306
    Verilen Beğeniler
    73

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    @MRM

Allah rahmet eylesin çok üzüldüm okurken .her insan ayrı bir hikaye zaten ağlamaklı idim yine ağladım. çok çok üzgünüm mekanı cennet olsun.Kalan ömrünü varsa evladınıza size bağışlasın. benim sorunuma çözüm var mı diye ararken bu yazınıza rastladım.sgk ile sevk yazısı alındığında hastane çıkan raporu bana vermedi e nabıza da düşmez dedi memur. ben bana verilen raporu nerden bulacağım.tek kullanım alanı emekli maaşı değil ki akbil- otopark için de gerekiyor 2 yıllık egenelli raporu vergi indirimi ile emekli oldum sk sevk ile hastane heyet raporu dün bitti heyete girdim suratıma dahi bakılmadı sedye ile koltuk değneği ile gelmediğim için sağlammışım gibi algılandı.lütfen nereye hastaneye başhekime mi dilekçe yazayım e nabızda gerçekten çıkmaz mı?

Üye
    TIBET26 Avatarı

Gerçek Adı
    Tuncay can
    Son Giriş
    21.11-2023
    Saat
    16:37
    Yaşadığı Yer
    Istanbul
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

Benim öğrenmek istediğim konu ben sürekli nasıl rapor alırım. Çünkü 2 sende bir kontrole gitmek beni yoruyor ve strese sokuyor.

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    10:21
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.056
    Verilen Beğeniler
    4.329

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    @TIBET26

Tuncay, raporu hastane mi süreli veriyor yoksa SGK mı kafasına göre kontrol koyuyor?

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12