Benim öğrenmek istediğim konu ben sürekli nasıl rapor alırım. Çünkü 2 sende bir kontrole gitmek beni yoruyor ve strese sokuyor.
@MRM
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm okurken .her insan ayrı bir hikaye zaten ağlamaklı idim yine ağladım. çok çok üzgünüm mekanı cennet olsun.Kalan ömrünü varsa evladınıza size bağışlasın. benim sorunuma çözüm var mı diye ararken bu yazınıza rastladım.sgk ile sevk yazısı alındığında hastane çıkan raporu bana vermedi e nabıza da düşmez dedi memur. ben bana verilen raporu nerden bulacağım.tek kullanım alanı emekli maaşı değil ki akbil- otopark için de gerekiyor 2 yıllık egenelli raporu vergi indirimi ile emekli oldum sk sevk ile hastane heyet raporu dün bitti heyete girdim suratıma dahi bakılmadı sedye ile koltuk değneği ile gelmediğim için sağlammışım gibi algılandı.lütfen nereye hastaneye başhekime mi dilekçe yazayım e nabızda gerçekten çıkmaz mı?
Benim öğrenmek istediğim konu ben sürekli nasıl rapor alırım. Çünkü 2 sende bir kontrole gitmek beni yoruyor ve strese sokuyor.