TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 5 mesajın 1-5 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    yrtby07 Avatarı

Gerçek Adı
    çağrı
    Son Giriş
    03.02-2022
    Saat
    13:10
    Yaşadığı Yer
    ereğli
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Merhaba,Ben 2003 yılında vergi indirimi başvurum yaptım %40 oranim geldi.2020 Ocak ayında emeklilik hakkı kazandım çalıştığım kurum beni emeklilikten işten çıkartmıyor başka neden den cikartacak daha çıkartmadı bekliyorum bizim şirket bu şekilde isliyor kurumsal özel şirket.Benim merak ettiğim ben polie sekeliyim % 40 sürekli raporum var h sınıfı ehliyetim de var.sirket beni işten cikarttigi zaman emekli olabilirmiyim, raporum 2002 yılına ait tekrar SGK benden rapor istermi yoksa emekli olabilirmiyim teşekkürler,

Üye
    parzanda Avatarı

Gerçek Adı
    HakanHasan
    Son Giriş
    22.11-2023
    Saat
    11:52
    Yaşadığı Yer
    Bursa
    Alınan Beğeniler
    87
    Verilen Beğeniler
    158

Merhaba, çalıştığınız iş yerinde vergi indirimi alarak engelli statüsünde çalışıyorsanız engelli emeklilik için gün ve sigorta yılınız uygunsa emeklilik dilekçenizi iş yerinize verip işlem başlatabilirseniz.

Üye
    mehmet-41 Avatarı

Gerçek Adı
    Muhammet
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    zonguldak
    Alınan Beğeniler
    162
    Verilen Beğeniler
    31

vergi indiriminiz varmış emekli olurken tekrardan herhangi bir şey istemeyecek sgk emeklilik işlemlerini yaparken sgk ya vergi indiriminizin olduğunu belirtin sgk ya o kadar emekliliğiniz hayırlı olsun

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    04:33
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.044
    Verilen Beğeniler
    4.314

@yrtby07

İşten neden çıktığınızın bir önemi yok. Vergi indirim hakkınız varsa, ona istinaden emeklilik hakkınız da var demektir.
    Sadece, sgk'nın sürekli kontrol muayenesi saçmalığından korkun. Bir de, vergi indirimine temel olan raporu aldıktan sonra her ne amaçla olursa olsun düşük oranlı bir rapor almışsanız, bu durum da sgk'nın kontrol radarına yakalanmaya neden olabilir.

Üye
    Ufukalp Avatarı

Gerçek Adı
    Ufuk
    Son Giriş
    15.04-2023
    Saat
    17:17
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    1.223
    Verilen Beğeniler
    543

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    İşten çıkış kodu emekliliğinizi etkilemez, ancak tek taraflı haklı fesih kodu ile tazminatınız zora girebilir.
    Size özel söylemiyorum illa, kurumsal bir firma yapmaz zaten ama genel olarak uyarmak istedim.