@deathless
4sene birşey kalmamış inşallah normal emekliliğine kadar problem çıkmaz
@PANEL76..ben de 1.5 yıldır emekliyim,normal emekliliğime 4 yıl kalmasına rağmen diken üstündeyim..20-30 yılı kalanları düşünemiyorum...kimseyi umutsuzluğa itmek istemem ama bu hükümet olduğu sürece son durum bu yapacak bir şey yok!!
@deathless
4sene birşey kalmamış inşallah normal emekliliğine kadar problem çıkmaz
@PANEL76
O gücü bulabilsem , kalp krizi geçirdim diyabet bir yandan , 3 stent ve açılmayan damar var ... hasbelkader yasıyoruz... gelde o gücü bul 😔
@Kml33
haklısın kardeşim allah yardımcın olsun
Teşekkürler dostum , herşey gönlümüzce olsun![]()
Ben buradan şunu cikariyorum vergi indirimi dahi olsa normal emeklilik gibi primi doldurmak.gerek.tam dolmasada doldurmaya yakin olmali en azindan boyle bir durumda kisa bi sure bi kac yil calisip normal emekliligi hak etmek.gerekli
@PANEL76...iyi temennilerine teşekkürler hocam umarım hiç kimseye sıkıntı çıkartmazlar.
@deathless
inşallah kardeşim
Maalesef boyle rapor orani duserse iade istiyorlar
Yorumunuza örnek verebilir misiniz?
örnek dersen örnek yok arkadaşım. bu kontrol muayenesi olanlarla ilgili olup, oranları duşenler ile alakalı sürekli raporu olup da vergi indirimi olanları kapsamıyor. ve eklemek gerekir ki kontrol muayenesinde iyileşme süreci olan veya yeni kriterlere göre engel düzeyi düşük çıkanları ile ilgili olup, maaşında geriye dönük alınması gibi herhangi bir durum asla olmaz. sadece usulsüz rapor alanlar dan geriye dönük ödeme istenir. sürekli vergi indirimi olup da emekli olan veya olacak arkadaşların kafası karışmasın.
@mavi_ada
Aynen öyle hocam defaatle bunu anlatmaya çalıştık ancak bazı şahıslar raporları usulsüz elde ettikleri için bu cevabı kabul etmeyip üstüne üstlük saldırıyorlar. Pişkinlik hat safhada.
@mavi_ada...hocam anlattıklarına katılsam ve doğru olsa keşke vergi indirim belgem süresiz biri olaraktan,rapor veya vergi indirim belgesi süresiz dahi olsa sgk nın her zaman kontrol şerh i koyma yetkisi var yani kanunlar bu kuruma bu hakkı vermiş ve bu site de pek çok arkadaşımız bu durumdam muzdarip oldular!
ha muzdarip olanlar rapor sahteliği olayından ise ona bir şey diyemem,ki o tür insanlar ayıklansınlar tabii ki o ayrı konu...ama muzdarip olanların tamamının öyle olduklarını zannetmiyorum açıkçası??
@DepresifLife..hocam aldığı abdes den zerre şüphesi olmayan bir insan olarak...o bazı kişiler kimmiş çok merak ettim açıkçası!??..çünkü çok emin konuşuyorsun bence ve milleti zan altında bırakmamak için açıklamak zorundasın...yoksa malum ''kişi kendinden bilirmiş işi''derler!!??
@deathless
[FONT=Verdana]Seni daha önceki terbiye sınırlarını aşan yazıların nedeniyle muhatap olup cevap vermeyecektim ancak sadece şunu söyleyeceğim.[/FONT]
[FONT=Verdana]İşi kendinden bilirmiş kişi dedin ya bende sana şöyle cevap vereyim. Yarası olan GOCUNUR ki bence senin gocunacak yerin var. Beyin kanaması diye bir engel ilk defa duydum mesela. Beyin kanamasına bağlı hangi kısıtlılığın var ? Ne gibi fonksiyon kaybın var. Madem savaş açacaksın. Açık olacaksın. Benim akondroplazi rahatsızlığım ve doğuştan ki bu sitede beni tanıyan insanlar mevcut. Aynı netlikte olabilecek misin ? Hodri meydan raporlarımızı yayınlayalım.[/FONT]
@DepresifLife...beyin kanamasına bağlı komplikasyonlara bağlı kekemelik polio sekeli noröpati...yeterli mi belliki böyle saldırdığına göre psikolojik seviyen de baya bozuk ona vereceğim,ki sana bir açıklama zorunluluğum olmadığını abdestim den şüphe duymadığım halde...ki kaldıki neden bu kadar cellalendin onu da anlamadım ha gerçi psikolojin tavanlarda onu biliyorum belli de,ben sadece o kişiler kimmiş onu açıkla dedim bana saldıracağına hadi isim ver öğrenelim!!??
ben burada kimsenin onun bunun sahte düzgün raporu ile uğraşmıyor lafını etmiyorum yaram olsa senin gibi oda belki,sen uğraştığına göre belliki bu konu da kapanmayacak yaran var!!??...allah a şükür abdestimden şüphem yok..ama senin var gibi!!?