@Karamsar484848 mrb
Geçmiş olsun sgk her zaman herkezi gerekli gördüğü yerde kontrole çağıra bilir eğer rahatsızlığınızda bir düzelme yok ise boşuna panik yapmayın kontrol sonrası
Maaşınızı almaya devam edersiniz.
Emeklilik daimi olduktan sonra ihbar üzerine yeniden kontrol muayenesine çağrıldım!?
Arkadaslar vereceğiniz bilgi benim için önemli 2012 yılında vergi indirimi alarak emekli oldum 2013 2014 2015 yıllarında kontrol muayenişine çağırdılar ve sonuda emekliliğim daimi oldu şimdi 2019 yılında ismini gizleyen birisi beni Cimere şikayet etmiş iftira atmış SGK beni tekrar kontrol muayenisine gönderiyor birde hakkımda suç duyurusunda bulunuyor şimdi ben ne yapacağım maaşı m kesilir mi mahkeme kararı mi beklenir ne olacak şimdi yardım edin
@Karamsar484848 mrb
Geçmiş olsun sgk her zaman herkezi gerekli gördüğü yerde kontrole çağıra bilir eğer rahatsızlığınızda bir düzelme yok ise boşuna panik yapmayın kontrol sonrası
Maaşınızı almaya devam edersiniz.
@umut2135 Maaşım kesilmiyecek ama Ankara'dan düşük gelirse sizden aldiginiz maaşı geri isteriz dendi
@Karamsar484848 durumunuzda düzelme
Olursa bile geriye dönük maaş talep edemezler
Ancak maaş kesilir eğer usulsüzlük var ise geriye dönük
Maaş istenir.
Kesilmemesi doğrudur zira sizin durumunuz kontrol sonrası belli olacak.Eğer maaşı kontroldan önce keserlerse bir yargıya varmış olurlar ki hukuki olmaz.Mağduriyet ortaya çıkar.
Emin misin kardeşim paraya çok ihtiyacım var üç dört ay kesilmesi beni çok mahveder o yüzden bazilari kesilir dedi ama memur kesilmiyecek dedi sen kesin bilgin varmı kesilir mi kedilmrzmi
Benim maasimı kestiler kontrol muayenesi 3 ayı geçtiği için sizin inşallah kesmezler
Ben kontrol muanesine bugün gittim daha yeni
Üç ayı geçtiği için demissiniz biraz açar mısınız o
Benide çağırdılar eskisehir şehir hastanesinden raporu aldım aynı oranda 3 ay içinde sonuç geldi ve tekrar raporu yetersiz bulduk ankara numune hastanesine şevk yazısı geldi bu arada 3 ayı gectigimiz için maaş kesildi
İlk cagirdiklarinda maaşı kestilermi
Hayır
Şimdi emekli oldunuz mu raporunun onaylandimi kontrol sonrasi
Ben 2018 de emekli oldum 2016 daki raporu teyid etmek için rapor yeniliyorum
Kontrol muanesine sonradan mı istendi