sgk veya ankara ilaç alımlarının takibini yapıyormu ki..yani bu adam şu ilacı kullanmayı bırakmış demek ki iyileşmiş mi kontrole çağıralım bakalım diye!!??... @BuTcHeR.. @OturanBoğa
Arkadaslar 2012 yılında emekli oldum vergi indirimi aldım üç defa kontrol a gittim ve daimi oldu fakat 2019 yılı itibariyle biri beni şikayet etmiş Cimere ve SGK beni kontrol a gönderdi maaşım kesilmesi raporu tekrar aldım DİKKAT ilaçlarını ben günde 1 adet alıyorum her eczaneden 7 kutu alıyorum yanlız raporunda 2x1 yazıyorMuş 3 ay gidecek ilacı ben 7 ayda bitiriyorum şimdi ankara iyileşmis olarak görüp oran vermeye bilirmi stresten öleceğim durum ne olacak ne yapmam laxim
Kimse yokmu oturan boğa nerdesin
sgk veya ankara ilaç alımlarının takibini yapıyormu ki..yani bu adam şu ilacı kullanmayı bırakmış demek ki iyileşmiş mi kontrole çağıralım bakalım diye!!??... @BuTcHeR.. @OturanBoğa
Pisikiyatik
@Karamsar484848
Psikiyatri de teşhis neydi
Herhangi bir yolsuzlık yoksa sorun yok no problem
Hastalıkların aynen devam ediyor
Pisikayatris. 40
Tansiyon. 10
Göz. 16
Tirihiledit. Bu yeni oran veriyorlarmi bilmiyorum. 750 çıkıyor yuksek
Bu durumda kontrol muanedinde sıkıntı cikarmi
Tansiyon kronikse, göz de kronikse bunlardan oranlar aynı olabilir. yalnız psikiyatrik teşhisiniz, ilaç kullanma durumu, kontrelleriniz yeniden değerlendirilebilir.
Geçmiş olsun.
1. Arkadaşlarin dediği gibi Sgk her zaman kontrole çağırabilir.
2. Size iftira atan birinden eminseniz rapor aldıktan sonra savcılığa iftira atılıp sizi sahtekar gibi gösterdikleri için şikâyet edebilirsin.
3. 3 ayı beklemeden bir an önce kontrolünü yap.
Allah yardımcın olsun
@Karamsar484848..hocam hastalıklar ile ilgili genel anlamda sorun çıkarmı bilmiyorum ama işin içine psikaytri girdimi raporlar genel de süreli oluyor,belki senin için bu sorun olabilir...geçmiş olsun kolay gelsin..
Kontrol muaanem 18,06,2020 şimdi gitsem kontrol muanedine girsem yinede 18,06,2020 maaş almaya devam edermiyim
@Karamsar484848..hocam belirttiğiniz tarihe daha 6 ay var ve şu an kabul etmezler gibime geliyor, müracatlar 3-4 ay önceden başlıyor buradan da takip ettiğim kadarı ile?..ama bence hocam yarın ilk işin sgk yı arayıp öğrenmek olsun daha detaylıca...kolay gelsin.
@Karamsar484848
Hastanenin sağlık kurulu ile görüş. Onlar bir yol gösterecektir.
Arkadaşlar ben geçen yıl tedavi ile kısmen düzelen diye yüzde 40 depresif bozukluktan rapor alıp emekli oldum şimdi kontrole gittim bir yıl sonra bugün tanı ayni depresif bozukluk tedavi ile kısmen düzelen ama oran yüzde 20 Ankara maliyeye gidecek Ankara oranı duzeltirmi niye 20 düştü herşey aynı
@karamsar yenileyen depresif bozukluk 3029 şubat yönetmeliğine göre puanı100 de20 ve 100 de40 bilginiz olsun kısmen düzelen artık puanı100 de20 bilginiz olsun